“Jag har blivit kär i att skapa marknadsstrategier” . Och vad är Clubhouse?

Well HELLO THERE!

Jag tänkte köra en liten recap om vad som pågår i livet. Först och främst så är det full rulle i skolan, vi håller på med ett grupparbete kring något som heter race modellen. Det är så satans kul att analysera företag och se vart de brister samt är grymma på sin marknadsföring.

Jag har blivit beroende av Clubhouse! Alltså sitter VARJE dag och har igång olika konversationer, allt från marknadsföring till lunchklubben. Om du inte vet vad CH är så kan du kika in på mitt inlägg där jag förklarar min version av den senaste trenden: Klicka här!

Jag letar även efter jobb där jag kan få utlopp för min kreativitet. Känner hur det kliar i fingrarna att faktiskt få ta tag i en riktig strategi samt optimera/konvertera någons digitala kanaler. Jag är relativt aktiv på mina egna men det är annorlunda med marknadsföring åt någon som faktiskt säljer! Analysera, kolla siffror, ROI och ja allt som en digital nörd tycker om!

Vi kollar på hus varje dag och tänker inom snar framtid försöka sälja vår lägenhet. Jag har hittat ett hus som jag kärat ner mig i och frågan är hur jag ska gå tillväga för att köpa huset? Det är alltså inte till salu MEN huset ser övergivet ut samt att en av brevlådorna är fulla med gammal reklam. Så ni fattar 1+1 blir 2, oavsett så funderar jag på hur en ska lyckas bäst att få köpa fastigheten.

Jag har hittat personen som står på huset, det märkliga är att människan har bott på en annan ort i 52 år?! När vi gick förbi huset så stod där en bil inne på gården (men varför tömmer man inte brevlådan då)? Nåväl, jag tänkte höra med vår mäklare om hon har några tips (eller om ni som läser vet något mer)?

Annars är det lugna tider, händer inte särskilt mycket nu under vintern (corona). Jag sitter hela dagarna och jobbar på datorn, försöker underhålla vår katt som tycks aldrig bli fullvuxen?! Enligt uppfödaren ska hon vara född den 27 maj, men jag är rädd för att det är bullshit..Då är hon 8 månader och borde inte en katt vara fullvuxen då? Skitsamma, jag har dålig koll för vi har bara adopterat gamla katter (över 10 år).
Hon är iallafall bedårande!

Förresten ni har väl inte missat skönhetspanelen?
Här kommer en länk till hårspecialen!

En bild på vårt lilla monster som aldrig växer upp ♥