healthy-person-woman-sport-large (1)

Denna vecka har jag mer eller mindre låst in mig. Sitter och skriver och ritar på min utbildning till Hälso-& Livsstilscoach som jag kommer att ha både i Göteborg och i Stockholm till hösten. Den kommer att bli så bra! Vill att det skall vara lätt att förstå det svåra och ritar upp de olika momenten jag kommer att lära ut, så det blir på ett enkelt sätt. (Det finns platser kvar i Göteborg)

IMG_2094

Kör ju mitt Intensive program samtidigt och lite träning har jag allt hunnit med också. Så jag orkar att hålla uppe koncentrationen till max när jag nu sitter och skriver.

Körde löpning och lite styrka idag. Jag började med uppvärmning på 20 minuter sedan tränade jag intervall träning genom att springa 1 minut i taget upp för en brant backe x 4 ggr.

Fortsatte med träning i brant trappa som tar ca 45 sekunder att springa upp för. Gjorde även detta 4 ggr. Viktigt att tänka på här om du gör detta är att du tar höga steg mot bröstet för att få max av denna övning.

Jag tycker det är skönt att kunna träna hemma och gillar övningar där jag bara behöver min egna kroppsvikt. Jag gjorde följande övningar:

Squat- Stå axelbrett och rak i ryggen med händerna på sidan, böj sedan knäna, spänn magen och sträck fram händerna rakt fram. 15 rep x 3 ggr.

Utfall – Stå axelbrett med händerna vid sidan. Ta ett steg framåt, spänn bålen. Upprepa med vartannat ben. Se till att knät får inte gå framför tårna.

Crunches – Tryck ner ländryggen och lägg händerna på bröstet. Jobba långsamt upp och ner genom att spänna magen. 15 rep x 3 ggr.

Plankan –Ha armarna böjda mot golvet eller yoga mattan och ställ dig i en rak position. Spänn magen och undvik att svanka. 1 minut x 3 ggr.

Avslutande med nedvarvning och avslappning hemma på min yoga matta och hemmagjord rawfoodpizza!

FullSizeRender kopia 3

Snart kommer jag att redovisa veckans mät och vägning. Återkommer senare i veckan om detta och önska mig lycka till 🙂

Kram
Johanna

 

HälsaLivet som JohannaTräning