Ta tre minuter och börja förändra ditt liv! Jag har utvecklat Happy Heart-metoden som hjälper dig att bryta det negativa och skapa något nytt positivt för dig och ditt liv. Jag har lärt ut metoden till massor av människor, och att träna den dagligen har förbättrat livet rätt omgående för dem.

Principen är att använda den nya kunskapen om hjärnans förmåga att kunna byggas om hela livet, tillsammans med hjärtats enorma läkande kraft och din viljekraft (högre jag). Du använder hela dig; ditt Dreamteam med hjärnan, hjärtat och medvetandet (viljan) för att styra din urgamla biologiska organism i rätt riktning!

Allt detta är enkelt summerat i min Happy Heart-metod. Jag har själv praktiserat metoden sedan 2013 och den har helt förändrat mitt liv, från minbiokemi, hälsan och en hög nivå av daglig glädje, till det som sker på utsidan i relationer till andra människor. Det räcker med ett par minuter, som man gör flera gånger på dagen. Framför allt är det bra att fånga sig innan man åker in i det som stressar en, gör en orolig etc så att man inte aktiverar “stresskroppen”.

Intressant nog har hela min biokemi ändrats, och jag har fått ett helt annat inre lugn och frid i sinnet. Till exempel behöver jag inte alls sova lika länge och äter oftast bara en till två gånger per dag. Hela mitt energisystem har skiftat. Många har lärt sig metoden av mig med mycket gott resultat, och har fått en helt annan tillfredsställelse, frid och lugn i livet. Tänk om väldigt många anammar detta medvetande, det hjärtcentrerade sättet att leva, vilket helt annat samhället vi kommer att få!

Happy Heart-metoden ger en rad fördelar:

  • När du tillämpar och tränar detta dagligen får du loss väldigt mycket energi som tidigare satt bunden.
  • Du får tillgång till en enorm reservoar av energi.
  • Denna energi kan du använda för att skapa ditt liv utifrån den du är och det du innerst inne önskar att förverkliga.
  • Din sociala förmåga och kompetens ökar, och det är lättare och roligare att knyta an till andra människor.
  • Din hälsa förbättras och du får ett helt annat inre lugn.

Börja träna Happy Heart-metoden! Läs mer här.

Snälla ord gör hjärtat mjukt… ♥ Det och glädjen är rena medicinen nu i omvälvningens förvirrande tid!

Dr Sanna Ehdins bloggMening, kärlek & glädjeSömn, vila, avslappning och meditation