Lyxen att få vara skönhetsrecensent på Ekoappen!

Kan ni tänka er vilken lyx det är att vara skönhetsrecensent på Ekoappen? SÅ LYXIGT! Kan jag trycka in ordet lyxigt lite till kanske, haha.

Nu är jag inne på min andra omgång som skönhetsrecensent där vi ska testa deodoranter, mascaror, ansiktstvål m.m. ALLT är i grön anda. Hittills har jag provat några nya favoriter (bruns balsamspray, ÄLSKAR). Förstår ni hur mycket gröna produkter det finns?! Alltså kom igen, dags att byta helt och hållet till hållbara ingredienser. Slippa mikroplaster, hemska kemikalier och annat som saboterar vår stackars hud. Inte att förglömma, oftast är de helt veganska så inga djur har råkat illa ut. För det vill vi absolut inte, om de inte är veganska så kan det vara silke, honung eller annat som hamnat i produkten. Men man ska alltid vara kritisk, det finns greenwashing som vi inte vill råka ut för. Så mitt tips är att hålla er till mindre producenter.

Här hittar ni länken till skönhetssidan på Ekoappen!

Jag är extremt nyfiken på om där är någon av er som har hittat produkter men inte vågat köpa? Släng isåfall in en kommentar så ser vi om det kan bli något vi provar här i skönhetsteamet!

Besök även mina andra kanaler här!