Hej!

Nu är det nya året här och varje år blickar jag tillbaks och för att se vad jag åstadkom och gjort under året. Testa att skriva ner i korta drag vad du gjorde månad för månad, det är en underbar känsla att se att man faktiskt gjorde en hel del.

I början på året hade jag ett mål, det var att bli digital nomad fullt ut innan den 31:e december 2016. Jag nådde målet och nu skall jag utveckla det ännu mer under 2017. 

Jag vill dela med mig av mitt liv, vad jag gjorde under 2016. Nya mål för 2017 är redan satta och det kommer hända mycket roliga saker framöver!

 

Så här såg mitt fantastiska 2016 ut! 

I januari åkte jag och min kära dotter Nathalie till New York. Under en vecka blev det massa shopping och vegomat och tjejsnack! Vi hade så kul och det kommer vi göra om igen snart! 

Några dagar efter att jag kom hem åkte jag och Fredrik till Amsterdam. Det var så kallt, att vi var tvungna att gå in och fika hela tiden för att värma oss. Vi hade julshoppat i London i december och ville även se Amsterdam och ingen av oss hade varit där förut. 

Under januari 2016 tog min andra kull Hälso och livsstilscoacher examen och vi börjar bli ett roligt gäng nu! Dessutom började min 3:e klass i samma månad. 

Min bok Johannas 10 nycklar släpptes och jag blev författare. Jag tog även fram min hälsohero! 

I februari och på alla hjärtans dag förlovade jag mig med min kära Fredrik. Det var väldigt spontant och vi åkte runt hela stan för att kolla på ringar samma dag.

I mars och april utvecklade jag mitt digitala nomadliv vidare i full fart! Det blev även en hel del MTB cykling med hela familjen i skogarna runtomkring Stockholm.

 

Under april hade vi även 20 års jubileum för alla Fröknar, från Fröken Sverige 1996. Det var en mycket härlig kväll med mycket skratt och återblickar bakåt i tiden. 

I slutet av maj så hade jag mitt 40 års kalas! Massa rawfood som underbara Pia Kollin som driver House of RAW i Tyresö, hade gjort. Underbara vänner och familjen var samlade! 

I juni hände det en hel del! I början av juni åkte jag upp till Östersund med Anette och hade föreläsning på Frösö Park. Det var mysigt och efter ett avslappnat och roligt dygn reste jag själv till Kreta för att jobba och skriva nya utbildningar! 

Under en hel vecka låg jag vid poolen och skrev och jobbade. Träffade även nya vänner som jag fortfarande har kontakt med och är jätteglad för att ha träffat! 

Den 15:e juni fyllde jag 40 år och samma dag reste jag och Fredrik till Budapest. Har alltid drömt om att åka dit och bada i badhus! Vilket vi nu gjorde. 

På midsommar åkte hela familjen upp till Järvsö för att åka Downhill! Vi hade det underbart kul och vädret var toppen med mycket sol! 

Juli började med att jag åkte ner till Svenshögen och undervisade i näringslära på Erica Palmcrantz Raw Life Educator. Det är alltid lika skoj att få komma dit och undervisa bland alla dessa härliga människor! 

Under juni passade jag även på att gå en utbildning i WordPress för att kunna fixa med min egna hemsida

I slutet av juni började jag på en av de bästa utbildningar jag gått, nämligen Anna Åbergs utbildning, att bli digital nomad och utveckla mig själv och mitt företagande. Jag utvecklar mig själv hela tiden!

Under juli månad åkte jag och barnen till Kreta. Jag älskar Grekland och Kreta. Underbart att få åka dit igen och med barnen. 

    

Efter Kreta blev det en vecka på Gotland med hela familjen. Pappa, Carin och min bror Jonas med familj var alla där samtidigt och vi hade det jättemysigt. 

I slutet av juli bilade jag och Fredrik till Gailo i Norge. Dock öste regnet ner under 3 dagar och vi gav upp. Tanken var att vi skulle cykla både MTB och downhill men det blev inget av det. 

Så vi drog ner till Järvsö och var där i en vecka och vi hade massor med sol och åkte downhill för fullt! Detta året klarade jag mig från spruckna revben 🙂 

I början på augusti åkte jag och Fredrik till Wien. Vi hyrde en bil och åkte upp i bergen och till den mest fantastiska staden jag någonsin varit i, Hallstatt . Så underbar miljö och vi var alldeles tagna över vad vi såg, omringade av berg och underbara små sjöar. Vi hälsade även på Mia och Gert som bor utanför Wien. Det var så skoj att få träffa dom igen! 

I september startade jag den 4:e omgången av Hälso och livsstilscoach utbildningen. Jag föreläste mycket under både september och oktober.

I slutet av september hade min älskade Fredrik gjort en överraskningsresa för mig. Han lurade mig att vi skulle flyga och ta bilen till Arlanda. Men väl där sa han, att vi skiter i detta! Ok, sa jag och vi åkte vidare på E4:an uppåt. Jag gissade på Järvsö och Fredrik sa japp det är det. Men när vi väl var där 3,5 h senare sa han igen, nä vi skiter i detta! Ok sa jag och gissade på att vi skulle upp till Åre. Dock 4,5 h till i bil. Japp sa Fredrik, men denna gången så förstod jag att det var sant. När vi var framme i Åre så åkte vi till en stuga som Fredrik hade hyrt.

Vi hade 4 dagar som var helt underbara. Vi var på spa, besteg Åre toppen och den sista dagen åkte vi till mitt favoritställe. Det ligger en liten bit mot Norska gränsen efter Storlien och är som en klippa med utsikt över ett vattenfall. Jag hade längtat efter denna plats, solen strålade och vattefallets brus var lugnande. Jag blundade och lyssnade och när jag var klar, vände jag mig om och där står Fredrik på knä med en vigselring och frågade om jag ville gifta mig med honom. Jag blev helt paff och så klart vill jag det! 

Under oktober och november åkte vi runt och kollade på olika platser där vi kan tänka oss att ha bröllopet. Det blev till slut Thoresta herrgård den 10 juni 2017. 

Under november blev det en hel del föreläsningar. Vilket jag älskar! 

Jag hade även vidareutbildning för de som blivit färdiga hälso och livsstilscoacher i Göteborg och vi hade det jättemysigt och mycket skoj. Vi är som en stor familj! 

Den 11-14:e november var jag i Berlin med 6000 andra kollegor på en av de bästa ledarskapsutbildningar jag varit på! Jag har hittat den sista pusselbiten i både mitt företagande och i mitt privatliv. Jag söker nu aktivt kollegor som vill göra samma sak som mig och håller på att bygga mitt team. Med underbara människor, ledarskap och hälsa tar jag fram Hälsohero klubben 2017. Här kommer vi samlas och prata om ledarskap, resor, att vara digital nomad, hälsa , framtidsvisioner och allt som tar oss framåt. Under december har jag coachat en hel del klienter i sitt företagande. Skicka mig ett mail så berättar jag gärna mer hur du kan vara med i Hälsohero klubben! 

Nu är siktet inställt på nya massa spännande äventyr 2017! Mer digital nomad, resor, bröllop och nya utmaningar! 

Skriv upp för dig själv och se med andra ögon vad du faktiskt hann med på ett år!

Så vad har du gjort under 2016?

Kram Johanna – Din hälsohero

HälsaLivet som JohannaResor