Nu för tiden omges vi av strålning dagligen. Det är wi-fi överallt, mobilerna är nära oss konstant och laptopen befinner sig ofta i knät etc. Personligen tycker jag inte att det känns hälsosamt och jag tror inte att det är bra med all denna strålning. Särskilt tänker jag på barnen som har utsatts för detta hela livet, redan från när de låg i magen. Därför tycker jag att det är toppen att Happiears har designat flertalet produkter mot just strålning.

Labbtestad av tredje part

Happiears Shielding blanket har blivit testad i ett oberoende labb, där resultatet var ett skydd mot minst 97% av strålningen från mobiler och laptops. Jag som sitter med datorn i knät och jobbar, märker en stor skillnad när jag använder filten. Jag slipper den där brännande känslan som uppstår efter en stund. Så för mig är detta en kanonprodukt, som skapar en tryggare och skönare känsla helt enkelt. Det är också en självklarhet för mig att barnen har den i knät, när de sitter med sin surfplatta/mobil.

För den som vill veta mer om riskerna med strålning, finns det en hel del på nätet att läsa. För egen del är jag noga med att stänga av vårt wi-fi på kvällarna – och att numera använda filten.

Läs också: De vill minska strålningen från din mobil

Mina lår mår mycket bättre när jag använder filten, jag har ingen brännande känsla längre.

Tillverkad i ekologisk bomull

Så här skriver Happiears om sin filt: “Shielding blanket är filten med en unik funktion som gör det möjligt att surfa smart genom att den reflekterar bort mikrovågsstrålningen från trådlösa nätverk, från kroppen. Den är tillverkad i ekologisk bomull och är mjuk, mysig och lätt att ta med sig.

Lägg den i knät så reflekteras strålningen från din mobil, läsplatta och laptop effektivt bort från kroppen. Perfekt för barn, gravida och alla som använder trådlös teknik nära kroppen.”

Rabattkod i Ekoappens medlemsklubb

För dig som är medlem hos Ekoappen, finns det alltid ett fint erbjudande hos Happiears. Kika här för aktuellt erbjudande.

Fakta Shielding blanket

  • Effektivt skydd mot mikrovågsstrålning med minst 97%
  • Labbtestad av tredje part, AMA Konsult AB Läs rapporten här
  • Storlek 75 x 90 cm
  • Ovansidan i 100 % ekologisk bomull 
  • Undersidan i Shield fabric (54% silver, 46% polyester)
  • Inga onödiga förpackningar (enbart ett svanenmärkt pappersomslag)
  • Designad i Sverige av Happiears
Här kan man tydligt se hur filten skyddar från strålning.
Recension