Smultronställen i Helsingborg du inte får missa! Jag är ett fan av att besöka små pittoreska platser i Skåne, framförallt butiker och kaféer är något jag ÄLSKAR att hitta gömda här och där. Och nu tänkte jag dela med mig av lite olika ställen som du inte får missa i Helsingborg!

Mina favoriter att besöka i Helsingborg!

Läs också: Här kommer 5 tips på mysiga ekohotell i Sverige

Har du några tips på platser en inte får missa i Helsingborg? Skriv gärna en kommentar så kanske det blir min nästa tur!
Smultronställen i Helsingborg du inte får missaSmultronställen i Helsingborg du inte får missaSmultronställen i Helsingborg du inte får missa
Bilder från vårt besök på Spritfabriken i Ödåkra, kan varmt rekommenderas! Ligger dessutom en liten bit från det stora köpcentrumet Väla om en vill göra ett besök dit.

HållbartJennie Sjölin