Rullade ur Stockholm idag, mot sydligare breddgrader och sen sol och varmare väder. Det blir väldigt skönt för tål kyla o mörker ännu sämre nu, efter nio år som digital nomad. Jag känner stor tacksamhet och glädje i hjärtat för det gångna halvåret, alla härliga möten och inspirerande kontakter.

Sverige är en fast och viktig punkt i min tillvaro, och är glad för mina rötter, vännerna och familj samt kontakten med den Svenska Naturens urkraft! 💚🙏🏻

Varit mestadels i Stockholmsregionen pga Dr Sannas AB och allt roligt kring det. Varmt tack till alla jag mött och jag ser fram emot härlig fortsättning via det digitala och sedan på plats från maj 2018!

Delar några goda minnen från sommaren i Sverige. 😊✨

Midsommartid, Saltsjöbaden.

Bjärehalvön, Skåne 28 sept.

Skälderviken – sista sommarsucken 28/9.

Sol i Skärgården 17 juni

En stolt svensk!

Svampplockning med familjen.

Dr Sanna Ehdins blogg