Vad sker? Mys i Helsingborg och husletande! Jo hörni, det är full rulle med plugget och annat spännande som sker runtomkring!

Vi hängde besökte Helsingborg i helgen (överraskade min man med hotell) och bara NJÖT av god öl samt mat. Vi kikade på hus ute på vischan, jag har en förkärlek till de mindre samhällena och alla som säger hej när en går förbi! Älskar den gemenskapen, tyvärr hoppade vi huset (tror dock vi hade kunnat köpa det om vår lägenhet varit såld). Dessutom så har min man börjat mjukna upp när det kommer till skick på hus, det är omöjligt att få ett perfekt hus under ett gäng miljoner så han får inse att det blir en del fix (min dröm och få göra om vårt hem).

Den här veckan är det fullt ÖS! Det ska recenseras, göras prov, starta grupparbete och en jäkla massa annat som måste tas tag i!

Jag bjussar på mitt äpple nachos recept tills vi ses igen, klicka här!

Kika gärna in på mitt andra inlägg om lyxgröt till frukost!