Johannasnycklar

 

 

Vilka nycklar har du använt dig av eller vilken/vilka behöver du mer av? Jag har ju tagit fram 10 nycklar där man själv kan reglera sig utifrån en hälsoskala mellan 1-10. Vilken nyckel behöver du för att vandra uppåt på denna och hitta din livskraft?

Hälsoskalanpng

Idag har jag använt mig av flera nycklar!

Jag älskar att vara i naturen, och varför inte ta ett löpvarv tidigt på morgonen😊

Naturen

Efter mitt löppass med nycklarna nr 6 och nr 10 samt nr 7, är det dags för nyckel nr 2, optimal näring.

Jag mixade ihop 2 avokado, 200 g frysta blandade bär med blåbär, björnbär, hallon, vinbär. 1 påse spenat och 1 msk kokosolja och en bit ingefära. På denna lade jag på valnötter, färska blåbär och kokosflingor.  Mumma!

Smoothie

Vilken eller vilka nycklar har du använt dig av i dag?

Kram
Johanna

 

 

HälsaKostLivet som JohannaRecept