Hej härliga du! 

Hoppas att allt är bra med dig! 

Jag sitter ofta och antecknar, visionerar och planerar mitt liv och företaget. Jag älskar att kunna skapa mitt egna liv. Det första du behöver är att se vad du vill ha. Det andra är att förstå att du vill ha det och det tredje är att agera och gå på action för att få det du drömmer och visualiserar om. 

Många människor idag följer andras planer och inte sin egen tyvärr. Som jag brukar säga – “Har du ingen plan blir du någon annans plan”. 

Min största värdegrund är frihet och det genomsyrar allt jag gör. Alla som arbetar inom Holistic Health Academy får arbeta vart de vill i världen. Vi lär även ut till alla elever hur de kan arbeta med hälsa på distans, var än de än befinner sig! Vi har elever som sitter och studerar och jobbar i från alla möjliga delar av världen.

Idag ger jag dig tips hur du bäst agerar och visionerar för att nå dina mål. 

Visionerar du tillräckligt? 

Jag har en dröm och det är att människor skall ha kunskapen om sin egna kropp och leva och ta hand om den på bästa sätt. Jag vill skapa patientbrist inom sjukvården! 

Jag tror att världen skulle bli så mycket bättre om man tar beslut utifrån en hälsosam kropp. Med livsstilsförändringar, kunskap om sin egna kropp och tanke, så skapar vi en fantastisk värld! 

Jag kan inte göra min vision själv, utan delar med mig av min metod och kunskap för att skapa ringar på vattnet. I dagsläget har jag utbildat över 500 elever och de har i sin tur hjälpt massor med människor till en bättre hälsa och kunskap. Samtidigt som de kan leva sitt drömliv och arbeta med hälsa och om man vill platsoberoende.

Nu kommer det även fler och nya utbildare på vår plattsform framöver, vilket är ett steg närmare den stora visonen. Jag tycker det är så skoj att få ännu mer kunskap hos oss på Holistic Health Academy.

Min resa började för många år sedan och min vision har varit klar redan från start. Jag har alltid velat vad jag vill – och sätter jag mål så uppnår jag dem!

1. Hur sätter du visioner? 
Kan du se bilden i ditt huvud – kan du ha den i din hand. Alltså kan du se visionen, kan du också få den. 

Sätt dig med ett tomt A4 papper och börja fundera och skriv ner vad du vill ha i livet. För enkelhetens skull väljer du till en början 3 större saker.

A. Det första kan vara ett mål du vill uppnå för dig själv.

B. Det andra kan vara ett mål du vill uppnå med din business eller med familjen. 

C. Det andra är ett mål du skulle vilja uppnå för världen. Skulle du vilja förändra något i världen, utifrån hur den ser ut idag? 

Nu kan du SE visionen och nästa steg blir att FÖRSTÅ visionen.

2. Så förstår du visionen
Det är först när du ritar upp och visualiserar du kommer att förstå visionen bättre. Det bästa du kan göra är att klippa och klistra ett kollage med bilder. Hitta bilder som påminner dig om visionen och sätt även en bild på dig själv i sammanhanget. Titta sedan på bilderna en stund och njut. Blunda därefter och ställ dig följande frågor: 

– Hur känns det när du är där? Blunda och tänk dig att du befinner dig där du är på bilderna. 

– Vem är du som person? Är du samma eller tänker och agerar du på ett annat sätt?

– Vad gör dig lycklig? 

– Vilka vill du ha i din närhet?
(De 5 närmaste personerna du har i din närhet påverkar dig mest. Så viktigt att välja rätt slags personer som du umgås med).

Sätt upp kollaget på väggen eller gör som jag – gör en skärmdump av den och ha det som en bakgrundsbild på telefonen. Någonstans där du lätt kan titta på den varje dag. För att påminna dig om livet du snart kommer att få och de förändringar du kommer att göra för världen. Nu när du förstår din vision är det dags för ACTION.

3. Action 
Nu är det dags att sätta upp din action plan. Bryt ner de stora målen du tagit fram till mindre mål. 

Sätt ett datum när varje mål skall vara uppnått. Planera sedan baklänges. Börja med det stora målet och backa i tiden. Vad behöver jag göra varje dag från det stora målet fram tills idag? Rita upp och sätt in direkt i din almanacka. Gör det du behöver och sätt inte upp för höga förväntningar och mål, utan det skall vara görbart. Så du känner att du kommer framåt.

Många gör lätt de två första stegen (se och förstår), men har inte förmågan att göra det tredje steget (action). Det kärvs disciplin och att du behöver gå utanför din komfortzone. Du kanske behöver göra saker som är annorlunda än vad andra gör och stå upp för detta, samt göra saker även fast det är tråkigt. Framförallt att följa sin plan även fast ingen annan tror på den.

Har du gjort steg ett och två ovan så är det ett stort steg på vägen och har du börjat – då är det lika bra att gå hela vägen, eller hur?!

– Vilken vision och action vill du göra?

Vill du veta mer om våra utbildningar på Holistic Health Academy och vad som passar dig? Då kan jag varmt rekommendera att boka upp dig på ett kostnadsfritt upptäckarsamtalDär får du får bolla, ställa frågor och för att se, förstå och hur du kan göra det möjligt för dig framöver!

Ha en fin dag! 

Kram
Johanna – Din Hälsohero!