Ladda inför semestern genom att varva ner arbetet under en workationvecka. Ekoappen bjuder in dig till fem dagar med hälsotema i naturnära Hävla för att ge din kropp och ditt sinne tid att börja vila och vara i kontakt med dig själv, samtidigt som du kan arbeta tillsammans med likasinnade och få maten serverad. Du välkomnas till en givande arbetsvecka med fokus på att få till ett mera välmående och balanserat liv. Veckan bjuder på både föreläsningar och workshops under kvällstid för att ge dig de bästa verktygen från välkända profiler inom hälsa. Du får också en välfylld goodiebag från våra partners. Allt ingår i vårt paket.

Ta ett djupt andetag, varva ned och växla mellan arbete och vilsamma aktiviteter – känn hur lugnet lägger sig!

Detta är en retreat för dig som längtar efter att få:

  • Komma i väg, hitta ditt inre lugn, få bli serverad hälsosam mat och vara i naturen.
  • Skapa balans och harmoni och landa i dig själv.
  • Tanka och hitta tillbaka till din kraft genom gemenskap, närvaro och återhämtning.

Du kommer att ha möjlighet till att sova ut, vandra i naturen, läsa en bok, njuta av yoga och meditation, bada, umgås i tystnad eller dela känslor och tankar i trygga samtal. Under dessa dagar får du släppa den traditionella arbetsveckan och fokusera mer på dig själv.

Läs också: Ekoappen retreat med Cecilia Dettner och Anna Baard Blixt: 19-21 maj

En helg med frivilliga aktiviteter för ditt välbefinnande

Helgen inleds med att du checkas in av Ekoappens härliga retreat-team. Därefter serveras en hälsosam lunch och du får möjlighet att lära känna andra kursdeltagare.

När vi har ätit lunch samlas vi en välkomstcirkel där vi går igenom vad dagarna kommer att innehålla och delar sedan upp oss i smågrupper för att på ett tryggt sätt få möjlighet till att kunna dela våra tankar om varför vi är här. Dessa grupper kallas sharing circles och du följer samma grupp under hela veckan.

Efter att ha fått möjlighet till arbete, egentid eller att umgås med de andra deltagarna, börjar veckans första föreläsning/workshop där du får nya kunskaper av någon av våra duktiga föreläsare. På din stol hittar du en välfylld goodiebag från våra partners. Efteråt praktiserar vi helig tystnad för att kunna vara mer närvarande i oss själva och reflektera över vår nyfunna kunskap.

På kvällarna njuter vi av goda och hälsosamma middagar och sedan kan man välja att krypa ner i någon av våra varma bubbelpooler och se ut över skogen, ta ett uppfriskande isbad eller simma i närliggande sjö. Det finns också utrymme för att umgås med andra likasinnade, ta en skogspromenad, dansa och mycket mer. Vi uppmuntrar till egna initiativ som kan glädja gruppen.

Läs också: Ekoappen retreat med Sweden Eco & Tony Irving: 9-11 juni

På morgnarna ges det gott om tid till att äta frukost, så att du som vill sova lite extra ska kunna göra det. Om du vill utföra yoga och meditation innan frukosten, startar det ett pass kl. 8:00. Yogasalen är också öppen tidigare för dig som är morgonpigg och vill praktisera egen träning.

Under veckan ges det ytterligare tre föreläsningar/workshops i grupp med någon av våra kunniga föreläsare, där du guidas igenom fler verktyg till en mer balanserad och hälsosam vardag. Helgen avslutas med en closing circle för att sammanfatta helgen tillsammans med hela gruppen innan hemfärd och sedan en god lunch innan hemfärd.

Vi tror att du kommer hem med både nya vänner och nya kunskaper att dela med vänner och familj.

Under helgen ges också möjlighet till coachning och behandling av våra experter, mot en tilläggskostnad till respektive utförare.

Föreläsare

Malin Wendel: Mental coach, NLP-trainer, beteendevetare och författare. Hennes föreläsningar bygger på allt från egen akademisk forskning inom idégenerering till yrkeserfarenhet inom olika branscher och personliga livserfarenheter. Malin kommer såväl att skapa lugn för att bjuda in dig till att landa i dig själv, som att inspirera till energigivande aha’n och ny kraft framåt.
Föreläsning: “Att vara sann” – En nära föreläsning om att lyssna inåt, respektera den du är och agera för den du vill vara. Vi synar vår bullshit, övar upp vår intuition och väcker tilliten till vårt högre syfte. Det är en spännande resa att lära känna sig själv. Malin erbjuder individuell coachning på plats.

Ewa Meurk: Brukar benämna sig själv som en hälsoingenjör, vilket innebär att hon kombinerar sin tekniska bakgrund som civilingenjör från KTH med en gedigen utbildning inom näringslära, funktionsmedicin och beroendeproblematik.
Föreläsning: “Vikten av metabol hälsa” – Vad metabol hälsa är och varför det är så viktigt att ha kontroll på sitt blodsocker.

Adam Kawalec: En tidigare toppchef på IKEA, medgrundare till en av Sveriges modernaste PT-skolor, Livscoach och föreläsare. Adam är en motivationsexpert och specialiserar sig på hållbar förändring och hjälper individer och organisationer att öka prestationen utan att öka stressen eller pressen. Adam driver också den okonventionella podden “Inside The Comfort Zone” där han pratar om hur man skapar förändring på det enkla viset.
Föreläsning: “Hacka din motivation: få mer gjort utan mer slit” – Kasta bort alla dina måsten och borden och kvar har du bara det du VILL göra. Det du VILL göra är också oftast det som blir GJORT. Adam ger dig en högst aktiv föreläsning och workshop där du kommer att få lära dig hur du kan skapa mer motivation och skapa handling som hjälper dig att nå dina mål.

Anette Stjernström: Driver idag Change Makers – The Movement, en ny rörelse som skapar ett varmare, friare och mer kreativt samhälle med en medvetenhet om människans otroliga kraft.
Föreläsning: “5 nycklar till förändring”

Schema (preliminärt)

Måndag
09.00 – 11.00 Alla deltagare anländer
12.00 Lunch
13.00 Work time
17.00 Sharing circle
18.00 Middag
19.30 Föreläsning/workshop
20.30 Fun time – dans, jacuzzi, isbad, lägereld m.m.

Tisdag – torsdag
07.00 Yoga & Meditation
08.00 Frukost
09.00 Work time
12.00 Lunch
13.00 Work time
17.00 Sharing circle
18.00 Middag
19.30 Föreläsning/workshop
20.30 Fun time – dans, jacuzzi, isbad, lägereld m.m.

Fredag
07.00 Yoga & Meditation
08.00 Frukost
09.00 Working time
12.00 Sharing circle
13.00 Lunch
14.00 Hemfärd

Köp din biljett och läs mer här

Delbetalning med Klarna är möjlig!
Din investering i dig själv är 6 990 kr och i priset ingår:

♥ Fyra middagar
♥ Fem luncher
♥ Fyra frukostar
♥ Två övernattningar i delat rum
♥ Alla föreläsningar och workshops
♥ Tillgång till kaffe, the och frukt
♥ Superfin goodiebag

Vill du få 2000 kr i rabatt?

Gå med i Ekoappens kostnadsfria medlemsklubb, så hittar du en rabattkod där.

Missade du en retreat? 

Se alla våra kommande retreats här.

Ekoappen retreatEwa Meurkretreat