Precision & Care Mascara

AnneMarie Börlind
269 kr/10 ml
Vegan: Nej

“Smart borste som fördelar fransarna riktigt bra”

Recension: En lätt applicerbar mascara med en smart borste som separerar fransarna perfekt med lagom mängd mascara. Fransarna får ett fint lyft, utan att bli kladdiga. Den sitter bra hela dagen och lämna inga svarta märken under ögat. Innehåller cameliaolja och bambuextrakt för att stärka och vårda fransarna.

Doftfri, då den inte innehåller parfym eller konserveringsmedel. Ett plus är att den även är lämplig för personer som bär kontaktlinser. Kommer i en stilren svart behållare.

Läs också: 3 anledningar till varför du bör välja ekologiskt smink

Volume & Sheathing Mascara

Zao Organic Makeup
229 kr/7 ml
Vegan: Ja

“Mascaran som både vårdar och förlänger fransarna”

Recension: Denna mascara ger en känsla av att förstora ögat och “rulla upp” fransarna. Ger ett fylligt resultat med mycket volym. Avokadooljan smörjer och vårdar fransarna och den passar extra bra för den som är känslig. Innehåller inga syntetiska konserveringsmedel som kan irritera ögat.

Kommer i en hylsa av bambu som andas hållbarhet. När mascaran är slut, kan man köpa en refill till hylsan. Väldigt smart system!

Volume Mascara

Lavera Naturkosmetik
85 kr/9 ml
Vegan: Ja

“Maximal volym med vårdande egenskaper”

Recension: En stadig och fyllig borste med lagom kräm av mascara som kommer ut. För de med längre fransar som önskar mer fyllighet så rekommenderas den här mascaran. Fäller inte och sitter bra under dagen. Innehåller jojobaolja och vildrosextrakt för återfuktning av dina ögonfransar på djupet.

Den kommer i en neutral, smidig förpackning. En riktigt prisvärd mascara som passar allas plånböcker.

Läs också: Body Butters – skönhetspanelen har valt sina favoriter

Flora Maxi Lash Mascara

Zuii Organic
265 kr/7 g
Vegan: Ja

“Ger glamorösa långa ögonfransar”

Recension: Denna mascaran ger fransarna en jämn fördelning, tack vare den smarta utformningen av borsten. Det går lätt att applicera och separera mascaran jämnt över fransarna. Det räcker med några drag och du får fina, långa ögonfransar. Berikad med bland annat kakaosmör, nässlor och aloe vera för att ge näring till fransarna.

Förpackningen känns nästan som glas, då den är genomskinlig. lyxig och modern.

Av redaktionen

Annemarie Börlindmascararecensionskönhetspanelen testar