Avocado Oil

Loelle
146 kr/100 ml
Vegan: Ja

Boost för trötta fötter

Recension: Denna kraftfulla olja av avokado återfuktar djupt ner i huden. Den gör fötterna mjuka under en längre tid och passar den som har extra torra fötter. Smörj in innan du går och lägger dig för extra återfuktning och bevarande.

Flaskan är stilfull med sin svarta design och guldiga text. Den är enkel att applicera med! Ett stort plus med denna är att den är kanon för topp till tå, den går att använda överallt där du känner dig torr!


Foot Cream Peppermint

Rosenserien
215 kr/100 ml
Vegan: Ja

Som en frisk vind

Recension: Denna friska fotkräm med pepparmint gör att fötterna känns som nya. Adjö till förhårdnader och spruckna hälar! Doften håller i sig under en längre tid, vilket är tur för den doftar himmelskt. Att smörja in sina hälar med denna är som att ge dem kärlek på riktigt! Den luktar otroligt och är ett måste.

Praktisk och förpackning som är lätt att ta med sig och som verkligen gör fötterna mjuka och återfuktade länge. 

Läs också: Så fixar du sommarfötterna


Sköna fötter paketet

Dr Sannas
399 kr
Vegan: Ja

“Balsam för fötterna”

Recension: Fotkrämen har en underbar doft av lavendel, eukalyptus, tall och rosmarin som sägs ha en uppfräschande effekt. Ringblomsextraktet har även en läkande egenskap som kan hjälpa vid torra och spruckna tassar. Kan säga att fötterna känns härligt återfuktade och doftar ljuvligt hela dagen efter varje användning. Testa att ta ett härligt fotbad med hälsosåpan som kommer i kitet, och sedan massera in fotbalsamet – succé!

Fotbalsamet kommer i en härligt sommar-gul förpackning med vit kork. Som vanligt en fantastiskt snygg grafik som gärna får glänsa i badrumsskåpet!


Föllinge Foot Cream

Föllinge
179 kr/100 ml
Vegan: Ja

Krämen gör under!”

Recension: Här får du verkligen massera in krämen i fötterna och direkt kommer den lena och återfuktande känslan. Kokosolja och olivolja är två huvudingredienser, och redan där kan man ana succé. Den kombinationen ger en fantastiskt näringsboost till fötterna! Krämen är härlig och mjuk, den är väldigt lätt att applicera. Den sjunker in snabbt i huden och man riktigt känner hur huden bara suger in all fukt.

Doftar underbart av apelsin och tips är att massera in krämen till vaderna med, även dessa kan vara väldigt torra. En stark rekommendation till er med väldigt torra fossingar.

Läs också: Solprodukter – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Fot- & Hälkräm Manukahonung

Dr Organic
125 kr/125 ml
Vegan: Nej

“Babymjuka fötter!”

Recension: Manukahonung är alltid ett vinnande koncept! Tillsammans med aloe vera, olivolja, vitamin-E och zink skapar denna fotkrämen magi. Den reparerar torra fötter och återfuktar ordentligt på djupet, och det känns verkligen! Den sjunker in i fötterna otroligt fort, vilket är ett stort plus.

Krämen är lätt att applicera, och det kommer inte ut för stor eller för liten mängd när du trycker ut krämen. Förpackningen känns somrig och fin, de ljusa färgerna livar upp badrummet.

Av redaktionen

BiofoodDr SannasFöllingefotvårdLoelle Organic BeautyRosenserienSkönhetspanelen