Vad är Green Beauty Day?

Green Beauty Day, som äger rum på det prestigefyllda Grand Hôtel i Stockholm den 17-18 maj, representerar Nordens största mötesplats för alla som brinner för naturlig och ekologisk skönhet. Denna unika skönhetshändelse erbjuder en chans att upptäcka de senaste trenderna och produkterna inom ekologisk skönhet, delta i inspirerande föreläsningar och prova allt från smink till hudvård från ledande gröna skönhetsmärken. Köp din biljett här.

Varför delta?

Deltagare kommer att få tillgång till exklusiva föreläsningar, interaktiva happenings, och modevisningar som belyser återvinning och hållbarhet. Evenemanget är en fantastisk möjlighet för såväl branschfolk som konsumenter att lära sig mer om fördelarna med naturlig skönhet och hur den kan integreras i vardagen.

Läs också: Green Beauty Day bjöd på höstinspiration 

Vilka höjdpunkter kan du förvänta dig på Green Beauty Day 2024?

 1. Inspirerande föreläsningar
  • Tony Irving, känd från TV4:s “Let’s Dance”, delar sin personliga resa från botox och kosmetiska operationer till ett fokus på hälsa och ekologisk hudvård.
  • Mark Birch, en ledande tricholog, föreläser om hur du kan uppnå friskt hår och en sund hårbotten och undvika håravfall.
 2. Modevisning
  • Unika visningar där modellerna bär kläder från Stadsmissionen och makeup samt hårprodukter från mässans utställare.
 3. Massor av utställare
  • Besökare kan utforska och testa produkter från välkända varumärken som Pureness, Rosenserien, Loelle, Zao Cosmetics, NOAH, Lavera, Patyka, Mark Birch, Mossa och Nourish London.
 4. Organic Beauty Awards 2024
  • För nionde året i rad presenteras de bästa produkterna inom naturlig och ekologisk skönhet, med en prisceremoni den 17:e maj.
 5. Tävlingar och happenings
  • Delta i olika aktiviteter och tävlingar där du kan vinna priser värda upp till 10 000 SEK från Green Beauty Days skönhetskista.

Vem passar Green Beauty Day att besöka?

Evenemanget välkomnar en bred publik, från skönhetsentusiaster och influencers till branschprofiler och press. Oavsett om du är nyfiken på ekologisk skönhet eller redan är en inbiten förespråkare, finns det rikligt med kunskap och inspiration att hämta.

Så välkommen att besöka den väldigt populära mässan där du får med dig både ny kunskap och sjyssta produkter hem.

Läs också: Maxine Nordlindh: “Jag brinner för hållbarhet och grön skönhet”

Hur köper jag biljetter?

Att delta i Green Beauty Day är enkelt. Köp en biljett ensam eller tillsammans med en vän för att dra nytta av de förmånliga DUO-biljetterna. Markera datumen 17-18 maj i din kalender och förbered dig för en helg full av skönhet och lärande på Grand Hôtel i Stockholm.

Köp din biljett här

Av redaktionen

Ekologiskt sminkGreen Beauty dayhudvårdmake up