Handkräm med Probiotika

Dr Sannas
179 kr/75 ml
Vegansk: Ja

“Fin konsistens!”

Om produkten: Dr Sannas Hand Cream med bl.a Probiotika, Omega 3-6-9 och kolloidalt havre. En skyddande och vårdande handkräm som mjukgör torra händer med en upplyftande doft av lindblom och bergamott.

Panelens recension: Handkrämen smälter snabbt in i huden och har en lagom fin konsistens, inte för tunn och inte för tjock. En ur panelen tycker att den doftar en aningen för lite och hade önskat mer doft. Dock är det just det som är tanken med Dr Sannas produkter – att de inte ska dofta för mycket för att alla ska kunna använda dem oavsett doftsinne! Det är väldigt klassiskt för samtliga av Dr Sannas produkter. Doften lämpas alltså för dig som uppskattar svaga dofter och är något doftkänslig, då är denna ett säkert kort. Doften passar både kvinnor och män!

Krämen efterlämnar en mjuk känsla med en matt yta som känns läkande för torra och fnasiga händer såhär under hösttider. Den går snabbt in i händerna och är inte kladdig särskilt länge. Det är en liten, fin tub vilket gör den enkel att ha med överallt när torra händer skriker efter fukt!

Läs också: Ansiktsmister – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Pomegranate Regenerating Hand Cream

Weleda
99 kr/30 ml
Vegansk: Ja

“Wow, fräsch doft”

Om produkten: Pomegranate Regenerating Hand Cream är en naturlig handkräm med granatäpple och sheasmör. Den skyddar händerna mot yttre skadlig påverkan, motverkar åldersfläckar och mjukgör händerna. Har en mjuk söt doft av blodapelsin, sandelträ och vanilj.

Panelens recension: Väldigt praktisk att ha med överallt då tuben är liten! Det gör det lättare att komma ihåg att använda handkrämen. Sheasmöret gör susen för händerna och på en ur panelen som har problem med sina torra händer kändes det som om det stack lite på händerna – vilket betyder att den verkligen verkar. Händerna känns mjuka och denna produkt gör sitt jobb med råge! Doften är superfräsch och håller i sig ett bra tag efteråt. En självutnämnd vaniljexpert ur panelen hade gärna velat ha mer vaniljdoft, en dofttouch som denna utlovar. Men för den som gillar en fräsch doft av granatäpple och blodapelsin är detta en match made in heaven.

Pomegrante Regenerating Hand Cream omsluter händerna ordentligt med kärlek! Den efterlämnar noll kladd och handkrämen absorberas direkt. Härlig design på tuben, den röda färgen sticker ut och man hittar produkten snabbt i handväskan.


Ekologisk handkräm

Rosenserien
215 kr/100 ml
Vegansk: Ja

“Ren lyxprodukt!”

Om produkten: En fuktgivande handkräm som lätt absorberas av huden. Gör händerna mjuka och smidiga. Innehåller vegetabiliska oljor och örter som har en skyddande effekt på huden. Motverkar torr hud och narighet. Innehåller bland annat ringblomma och sheasmör.

Panelens recension: Väldigt fin och tunn kräm! Den ekologiska handkrämen är lätt att smörja in och känslan av återfuktade händer håller länge. Doften av rosenolja som är den typiska doften för Rosenserien är lagom stark tycker de flesta ur panelen. En person utrrycker att doften hade kunnat vara något starkare och vara ännu längre – just för den är otroligt härlig! Rosdoften känns väldigt kvinnlig och något tung, vilket är positivt.

Kort och gott, ännu en lyxig produkt från Rosenserien! Att denna skulle passa skönhetspanelen var inte en chock, produkterna ur hela sortimentet har fortfarande inte gjort någon besviken. Handkrämen lägger sig som en sköld över händerna och skyddar mot kylan och mjukar skonsamt upp de skadade partierna. Denna gör även underverk för fnasiga armbågar, fler användningsområden med andra ord!

Läs också: Antiaging – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Hemp Oil Intensive Hand & Nail Treatment

Dr Organic
125 kr/100 ml
Vegansk: Ja

“Reparerar skadade händer”

Om produkten: Dr. Organic Intensive Hand & Nail Treatment är en effektiv mjukgörare för torra händer, naglar och nagelband. Ekologisk hampaolja har kombinerats med bioaktiva, naturliga och ekologiska ingredienser inklusive kakaosmör, kamferolja och olika växtextrakt som åkerfräken, humle och hibiskus.

Panelens recension: Denna handkrämen är mest prisvärd för sina 125 kronor med hela 100 milliliter, plånboken jublar! Den gör verkligen vad den ska – reparera och återfukta spruckna händer! Doften håller i sig ett bra tag och under dagens lopp kunde panelen känna en svag bris av denna handkräm. Stort plus att den doftar lagom mycket med sin fräscha karaktär! Denna produkt ska även bidra till återfuktning av nagelbanden som annars lätt kan bli fnasiga och denna har gjort underverk för samtligas nagelband. Många upplever en klar förbättring efter bara några dagars regelbunden användning!

En person ur panelen upplevde att den var aningen kladdig och inte sjönk in så fort. “Funkar kanon att ta på innan läggsdags för att vakna upp med lena händer!” rekommenderar hon. Effekten håller i sig väldigt länge och de vanligtvis torra händerna känns återfuktade.

Läs också: Kroppsskrubber – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Handkräm Cherry Blossom

Viridieco
215 kr/300 ml
Vegansk: Ja

Återfuktar otroligt”

Om produkten: Cherry Blossom hand lotion har en härlig doft av körsbärsblommor som mjukgör huden samtidigt som den ljuvliga doften omfamnar dig. Den innehåller bland annat sheasmör som är känt för sina fuktighetsbevarande egenskaper som dessutom innehåller linolsyra och linolensyra som omega 3 och omega 6.

Panelens recension: Sist men absolut inte minst med sina 300 ml! Handkrämen räcker superlänge då volymen är hög, och det tackar man för eftersom denna vill man bara ha mer av. En ur panelen vill ständigt kunna ha med sig sin handkräm, till exempel i handväskan, då kan denna handkrämen bli något osmidig då den som sagt innehåller 300 ml. Men samtliga recenserande skriver under på att detta är en underbar handkräm med en fantastisk doft som räcker länge. Tips är att ha den på skrivbordet, nattduksbordet eller i badrummet – den fungerar även som en vacker detalj!

Den lena känslan håller i sig väldigt länge och det gör även doften. Konsistensen blir snabbt ett med huden och det känns som om händerna får ett silkestäcke över sig, fantastiskt! Handkrämen har en pumpfunktion, vilket gör det smidigt att få ut själva produkten, kanon när den innehåller så mycket kräm. En ur panelen berättar att just denna doften är hennes favorit, hela blossomdoften från hela Viridiecos sortiment är hon väldigt svag för! Panelen gillade helt enkelt Viridiecos handkräm väldigt mycket.

Av redaktionen

Dr OrganicDr SannasRosenserienSkönhetspanelenViridiEcoWeleda