Hemma SPA paketet

Dr Sannas
650 kr

Veganskt: Ja

“Riktig lysterboost”

Om hemmaspakitet: Dr Sannas har skapat ett hemma SPA paket med fem underbara produkter som vårdar din hud inifrån och ut. Paketet innehåller spatel, fotbalsam, ansiktssåpa, detox ansiktsmask och hälsosåpa.

Skönhetspanelens recension: I detta kitet finns allt du behöver för en spastund! Med hjälp av hälsosåpan får dina fötter sig ett härligt fotbad för att sedan bli omsvepta med ett underbart fotbalsam. Fötterna är tyvärr ett ställe som många glömmer bort att ge kärlek till! Men med detta kit är det svårt att glömma dem, för man vill bara använda hela hemmaspakitet. Dofterna i detta spapaket är milda och passar alla ur skönhetspanelen!

Detox ansiktsmasken är det ordentligt krut i! Man känner verkligen hur porerna och de döda hudcellerna får sig en match. Det mineralrika saltvattnet ger en riktig lysterboost efter användning av ansiktsmasken. Alla ur skönhetspanelen håller med om att den är en riktig favorit bland ansiktsmasker. Så bra att detta hemmakit inte bara är snällt mot ansiktet utan även fötterna får sig en omgång av lyx, det ger hela kroppen omtanke.

Läs också: Ansiktskit för torr hy – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Hemmaspakit

Rosenserien
930 kr

Veganskt: Ja

“En oslagbar kombination”

Om hemmaspakitet: Rosenserien har tagit fram ett hemmaspakit som är perfekt dig som vill ha avkoppling i vardagen. Spakitet består av Rose Water, Night Care Intense och Purifying Clay Mask. Rosenvattnet är ett vårdande, uppfriskande och alkoholfritt ansiktsvatten. Förbereder huden för hud- och kroppsprodukterna genom att återställa hudens pH-värde och sluta porerna efter rengöring. Nattkrämen är en näringsrik kräm som absorberas lätt och gör huden sammetslen. Rik på omegafetter, fuktighetsbevarande ämnen, karoten och vitamin C och E! Ansiktsmasken är en exklusiv djuprengörande mask med rosa lera. Masken är avslappnande, mjukgörande och balanserande på huden. Leran innehåller en naturlig mineralblandning som förbättrar hudens kondition.

Skönhetspanelens recension: Detta hemmaspakit fungerar allra bäst på kvällen, i och med att en nattkräm ingår då är det bättre att den verkar under natten då den är något fet! Och den nattkrämen är så krämig och på morgonen vaknar man upp med ett fantastiskt återfuktat ansikte. Men innan du tar på nattkrämen är det kanon att använda Purifying Clay Mask för att skrubba bort alla döda hudceller. Dessa två är en oslagbar kombination!

Den äldsta kvinnan ur skönhetspanelen upplever att hennes före detta feta hy har blivit mer åt det torra hållet med åren… Och hon tycker att produkterna från Rosenserien absorberas upp fint och lämnar en mjuk strålande och återfuktad hud efter sig! Hon berättar också att hon upplever att de fina linjerna har minskat när hon använt spakitet ett par gånger i månaden. Rosvattnet mot huden är en underbar upplevelse! Den doftar superhärligt av rosor, precis som alla andra av Rosenseriens produkter. Det ger en kick av uppvaknande som är otrolig efter att ha använt ansiktsmasken för att sedan avsluta med nattkrämen som innehåller vitamin C och E, en riktig vitaminbomb – perfekt för ett hemmaspa helt enkelt!

Läs också: Ansiktsmasker – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Golden Home Spa Kit

MyAroma Naturals
1479 kr

Veganskt: Ja

“Den ultimata spastunden”

Om hemmaspakitet: Med dessa fem produkter har du allt som behövs för en alldeles egen spastund hemma! Detta kit innehåller Golden Face Cleanser anti-age, Golden Face Peeling anti-age, Golden Face Mask anti-age, Golden Aloevera Moisturizing och Golden 24H Anti-Age Face Cream Normal Skin.

Skönhetspanelens recension: Fem helt otroliga produkter! Och samtliga fyller en viktig funktion såklart! Genom att först använda cleansern gör att smutsen på huden försvinner och man får ett rent ansikte som är redo för vad som komma skall med de andra produkterna. Peela sedan bort de döda hudcellerna för att lägga på en härlig ansiktsmask. Låt oss tala om ansiktsmasken, den agerar städpatrull och huden känns så ren och städad! För att sedan gå över till moisturizing gel som stramar upp ansiktet ordentlig med svalkande effekt och avsluta med en underbar anti-age cream. Den krämen återfuktar på djupet och huden känns helt otroligt mjuk.

Gillar man ett resultat som inte bara känns utan som också syns tydligt, då är detta helt rätt spakit för dig! Detta är ren lyx och produkterna är tiopoängare, både tillsammans men även som enskilda produkter. Tack till MyAroma Naturals som gjort detta hemmaspakit!

Så gick testet till

Fyra personer sitter i skönhetspanelen och alla testar varje produkt noggrant. Perioden för hur länge produkterna testas varierar, men minst en period på två veckor ska de testats regelbundet. Det som skönhetspanelen bedömer är allt från doft, konsistens och design till hur slutresultatet upplevs. Vidare sammanställs allas upplevelser och resultat!

Ordinarie skönhetspanel:

  • Johanna Bjurström, 46 år – Holistisk hudterapeut
  • Ninnie Wikström, 40 år – Ekoentreprenör
  • Jennie Sjölin, 33 år – Hållbarhetsinspiratör
  • Emilia Redmo, 26 år – Nyintroducerad i naturlig och ekologisk skönhet

Gästpanel:

  • Kvinna, 60+

Av redaktionen

Dr SannasMyAroma NaturalsRosenserienSkönhetspanelen