När Jonas väljer ut produkterna till sitt sortiment, utgår han ifrån naturen och allt det fantastiska som finns där. Flera av de produkter han säljer är tillverkade enligt no waste och tar tillvara på hela frukten. Inget går till spillo och inga restprodukter skapas. Allting används och alla frukter som används är helt ekologiska. 

Vi måste ta till vara på det som finns i naturen!

Det märks att Jonas brinner för det han gör. Det finns en värme i hans röst, när han berättar om de olika produkterna i hans sortiment. Han berättar att naturen är hans gud och att varenda del i processen från skörd till förpackning är viktig för honom.

Vår planet är fantastisk! Här finns så mycket vackert att se och så många goda, naturliga smaker att upptäcka. Det finns ingen anledning att fylla produkter med dåligt innehåll, när det finns så mycket bra att välja på – både för planetens och individens skull.

Ett spännande sortiment

I Moderna Delikatessers sortiment hittar man bland annat spännande produkter som kolsyrad frukdryck helt utan tillsatser eller socker; antroposofiskt vatten med en rot, ett löv, en blomma och en frukt, samt dryck baserad på Chlorella-alger. De har även delikatesser som balsamico, risotto och marmelader.

Produkterna finns att köpa bland annat hos Rosendals Trädgård, Åhlens City Stockholm och Holy Greens. Moderna Delikatesser söker också hela tiden nya återförsäljare över hela landet.

no wastezero waste