Kroppskit

Dr Sannas
649 kr
Vegansk: Ja

“Fukt för hela kroppen”

Om kroppskitet: Dr Sannas har skapat ett kroppskit med fyra underbara produkter som vårdar din hud, från topp till tå, inifrån och ut. Kroppskitet innehåller fotbalsam, handkräm, kroppslotion och multikräm.

Skönhetspanelens recension: I detta kit finns fukt för alla kroppsdelar! Armar, ben, ansikte, fötter och händer – ja, som sagt, för alla kroppsdelar! Kroppslotionen med probiotika är en fuktbomb utan dess like och funkar överallt på kroppen. Multikrämen, eller rättare sagt mirakelkrämen, fungerar även den på kroppens alla delar.

Fötterna glöms tyvärr ofta bort men även dessa behöver ju såklart kärlek och denna fotkrämen gör det möjligt att ge dem det! Produkten torkar fort vilket såklart är en fördel. Handkrämen är i perfekt storlek vilket gör att man enkelt kan ha med sig den överallt! Är den lättillgänglig är det lättare att komma ihåg att använda den. Om du vill känna dig ompysslad och nysmord under en hel kväll är det det här kitet du ska köpa!

Läs också: Ansiktskit för normal och blandad hy – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Body Cream with Litsea Cubeba och Body Scrub Litsea Cubeba

Rosenserien
590 kr
Veganskt: Ja

“Doften, doften, doften!”

Om kroppskitet: Body Scrub Litsea Cubeba stramar upp och stärker huden! Tar bort döda hudceller, öppnar porerna och gör huden jämn och len. Fräsch citrusdoft från litsea cubeba, en asiatisk lagerväxt som är renande och lugnande. Body Cream with Litsea Cubeba är en fuktgivande kroppskräm med litsea cubeba och havtorn. Frisk citrusdoft av litsea cubeba!

Skönhetspanelens recension: Doften, doften, doften – den får alla ur skönhetspanelen att smälta och längta till sommaren! Passar perfekt nu när solen tittar fram med en fräsch citrusdoft. Skrubben tar bort döda hudceller och stramar upp huden ordentligt så den får sig ett lyft. En egenskap den har är också att öppna upp porerna som gör huden ännu lenare, något vi kan skriva under på.

När skrubben har gjort sitt passar det perfekt att avsluta med den mjukgörande kroppskrämen. Kroppen känns extremt len, mjuk och doftar helt underbart! Gillar du citrus måste du testa denna duo, för du kommer garanterat att älska denna. Det är en fräsch och modern doft som passar för alla. Om du är något doftkänslig kanske inte denna är ultimat då den är något stark. Men skönhetspanelen är väldigt förtjust i citrusdoften!


Extreme Energy Bodyscrub och Extreme Energy Bodylotion

NONIQUE
298 kr
Veganskt: Ja

“Denna duo är succé”

Om kroppskitet: Extreme Energy Bodyscrub är en peeling för djupgående rengöring av kroppen som tillför energi och stimulans. Innehåller mikroskopiska granulat av bambu vilket ger en exfolierande effekt! Extreme Energy Bodylotion är en kroppslotion som tillför huden energi och stimulans. Verkar avstressande och ger snabbt en behaglig känsla av lugn på huden. Den snabbabsorberande formulan gör att lotionen tas upp lätt utan att kännas kladdig. 

Skönhetspanelens recension: Det första skönhetspanelen reagerade på var den svalkande känslan! Aloe veran gör verkligen vad den utlovat och efter en dag i solen fungerar den utmärkt att stryka på för att få brännan att lägga sig. Doften är väldigt diskret av fräsch mango men samtidigt väldigt lyxig och fungerar därmed kanon för den som är doftkänslig!

Skrubben efterlämnar direkt en lenare och mjukare känsla efter användning och de små kornen av granulat skrubbar bort de döda hudcellerna, men på ett väldigt snällt sätt. Bodylotionen och skrubben i en kombination blir succé!


Soothing Lavender Body Wash och Body Lotion

Urtekram
148 kr
Veganskt: Ja

“Underbar lavendel!”

Om kroppskitet: Soothing Lavender Body Wash är en mild, rengörande och mjukgörande duschtvål med en lugnande behaglig doft av lavendel. Ekologisk aloe vera, hyaluronsyra och andra vårdande ingredienser hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Soothing Lavender Body Lotion är en återfuktande och närande kroppslotion som gör din hud silkeslen. Aloe vera och sheasmör hjälper till att vårda din hud och gör den mjuk och smidig. Med en naturlig, lugnande doft av lavendel. 

Skönhetspanelens recension: Förpackningarna är så fina! Den lila nyansen passar perfekt in i badrummet och är verkligen en uppfriskande och utstickande färgklick. Det går enkelt applicera produkten och det är lätt att fördela den över kroppen. Detta är det köp som känns minst i plånboken också, vilket skönhetspanelen självklart ger en tumme upp till!

Bodywashen löddrar på lagom och känslan av renhet finns verkligen där. Konsistensen på lotionen är lätt och blir snabbt ett med huden! Doften är mild av lavendel, vilket samtliga ur skönhetspanelen är övertygade om att den är. Den sveper friskt förbi lite lätt utan att störa doftsinnet.

Så gick testet till

Fyra personer sitter i skönhetspanelen och alla testar varje produkt noggrant. Perioden för hur länge produkterna testas varierar, men minst en period på två veckor ska de testats regelbundet. Det som skönhetspanelen bedömer är allt från doft, konsistens och design till hur slutresultatet upplevs. Vidare sammanställs allas upplevelser och resultat! 

Skönhetspanelen:

  • Johanna Bjurström, 46 år – Holistisk hudterapeut
  • Ninnie Wikström, 40 år – Ekoentreprenör
  • Jennie Sjölin, 33 år – Hållbarhetsinspiratör
  • Emilia Redmo, 26 år – Nyintroducerad i naturlig och ekologisk skönhet

Av redaktionen

Dr SannasNoniqueRosenserienUrtekram