Body Scrub Litsea Cubeba

Rosenserien
300 kr/200 ml
Vegansk: Ja

Stramar huden

Recension: En fantastiskt skrubb med perfekta små korn som dessutom lämnar efter en underbar doft av citrus, hur fräscht? Krämen renar och lugnar huden på djupet, vilket är super för dem med känslig hy. Det absolut bästa med skrubben är de små kornen som inte river utan snarare smälter in i kroppen samtidigt som de renar. Dessa kornen lämnar en ren och len känsla efter sig.

Skrubben kommer i en vit plastflaska med tryckfunktion. Sparsam grafik och gör sig stilrent snygg i duschen.


Coffee Mint Body Wash

Dr Organic
115 kr/200 ml
Vegansk: Ja

“Vilken känsla”

Recension: För dig som älskar kaffe kommer här en otrolig nyhet – denna produkten luktar som första koppen kaffe på morgonen! Fantastiskt med andra ord! Den innehåller ekologiskt kaffebönestrakt, med en ton av fräsch mynta, en superkombo. Samtidigt som denna rengör kroppen får även luktsinnet sig en kick. Den känns len och härlig på kroppen och löddrar lagom mycket.

Grafiken har toner av brunt, vilket känns passande med tanke på kaffeingrediensen. Den perfekta färgklicken i badrummet!

Läs också: Multifunktionsprodukter – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Body Scrub Cherry Blossom

Viridi Eco
239 kr/200 ml
Vegansk: Ja

“Kroppen glowar!”

Recension: Önskas det en kroppsskrubb som både doftar fantastiskt och som får din kropp att glowa? Om ja, då är detta helt rätt produkt. Himalayasaltet känns lagom rivigt mot huden och sköljs enkelt bort med ljummet vatten. Denna skrubben lämnar huden återfuktad då den innehåller näringsrik solrosolja och nyponfröolja. Dessa oljor är extra viktiga då de har egenskaper såsom att de förebygger hudens åldrande och påskyndar cellgenereringen. Resultatet av denna kroppsskrubben är långvarig doft på en otroligt återfuktad hud full av lyster!

Lyx är det ledord som genomsyrar hela produkten och den stilrena grafiken gör det inte sämre. Den tillhörande spateln som fint får ligga ovanpå locket förstärker känslan av ett lyxigt hemmaspa!

Läs också: Ögonkrämer – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Moroccan Black Soap Cream

Loelle
119 kr/200 ml
Vegansk: Ja

“Hejdå döda hudceller!”

Recension: Denna gör verkligen sitt jobb! Den har exfolierade egenskaper, och återfuktar ordentligt på djupet. För personer med känslig hy är denna ett måste! Denna svarta tvålen är otroligt rik på A- och E-vitamin, en näringsboost som heter duga med andra ord. Gamla och döda hudceller är ett minne blott och den lena huden är tillbaka! Kombinera gärna med Loelles skrubbhandske för bästa effekt.

Grafiken är helt svart, vilket känns självklart då det går i tema med själva tvålen och dess namn. Locket går enkelt att skruva på och av!

Av redaktionen

Dr OrganicLoelle Organic BeautyRosenserienskönhetspanelen testarViridiEco