Att tappa in i din kärnessens

Tänk dig en helg där du bryter dig loss från vardagens slit och släp, fördjupar dig i naturens fridfulla famntag, omgiven av likasinnade individer som söker svar precis som du. I en liten, intim grupp begränsad till endast sex deltagare ger du dig ut på en resa för att tappa in i din kärnessens. Under ledning av erfarna coacher Geraldine Maatman och Eduard Maatman lovar denna reträtt att vara en katalysator för djup självupptäckt.

Läs också: Sista-minuten-tripp i Sverige? Här har du 11 härliga retreats i november

Den unika upplevelsen

Det som skiljer denna reträtt åt är dess fokus på att etablera en djup anslutning med ditt inre jag mitt i naturens lugn. Reträtten fungerar som en guide, snabbt navigerande genom lagren av utmaningar du står inför och hjälper dig att se på dina bekymmer från ett nytt perspektiv. Det handlar inte om intelligens; det handlar om att bryta sig loss från bekanta tänkandemönster. När du får klarhet i vad som har hindrat din väg kommer en våg av ny energi att släppas fri, vilket ger dig kraft att ta betydelsefulla steg längs din unika resa.

Djupare fördelar väntar

Helgen är en harmonisk blandning av personlig introspektion och gemensamt engagemang. Koppla upp med likasinnade individer, lär dig att lyssna på din inre röst och upplev förnyad inspiration. Återupptäck din intuition och dina känslor, odla förtroende inifrån och koppla av i en fridfull miljö, långt borta från vardagens bekymmer och distraktioner. Fördelarna går bortom ytan; de gräver djupt in i din existens och skapar förbindelser som varar livet ut.

Dina coacher: Geraldine och Eduard Maatman

Geraldine och Eduard Maatman, dina erfarna coacher för helgen, för med sig en unik blandning av livscoaching, energetiskt arbete, yoga, affärscoaching och manscoaching.

Deras personliga resa, från en framgångsrik verksamhet till holistisk coaching i de fridfulla landskapen i Sverige, lägger till en extra dimension till reträtten. De förstår vägskälen som många står inför idag och agerar som katalysatorer, hjälper dig att ansluta dig till din djupare kunskap för att övervinna hinder och definiera din väg framåt.

Läs också: Upplev närvaro och gemenskap på ett unikt Mindfulness- och circlingretreat

Praktiska detaljer

Din reträtt inkluderar två nätters boende i ett mysigt rum, dagliga läckra och näringsrika måltider, yin yoga, vandring och coaching i vacker natur samt tid för självreflektion. Anneberg Retreat Center, inbäddat i den magiska naturen i södra Sverige, erbjuder en lugn tillflykt med sin skogsträdgård och pittoreska omgivningar. Ekologiskt och lokalt odlad mat ger en näringsrik touch till upplevelsen.

Din inre resa väntar

Är du redo att bryta dig loss från bruset, ansluta dig till ditt inre jag och låsa upp de svar du söker? Denna retreat är inte bara en tillflyktsort, det är en investering i din personliga tillväxt och välbefinnande. Anslut till Geraldine och Eduard Maatman på denna transformerande helg, där naturens skönhet och kraften i självupptäckt möts. Din resa mot ett mer befriat och inspirerat liv börjar här. Kliv in i en värld av självupptäckt och förnyelse!

Av redaktionen

Anneberg Retreatcenterpersonlig utvecklingretreat