Om presskonferenserna

Presskonferenserna pågår tisdagar kl. 12:00-12:45 till och med 23:e februari 2021. Moderator är Torgny Steen.

Missade du tidigare föreläsningar kan du se dem gratis här.

Läs också: Live: Föreläsning om närhet, beröring och immunförsvaret

Vad gör man när motivationen tryter?

Vi har aldrig haft så mycket information om vad vi bör göra för att må bra fysiskt och psykiskt. Det är vanligt att man under nyårsnatten ser sin chans till en hälsomässig omstart, då man antar något häftigt utmanande nyårslöfte. 

Det är minst lika vanligt att redan nyårsdagen börja ångra sitt löfte. Det sägs att 95 procent av alla som ger nyårslöften bryter dem innan den 15 januari. Kanske inte så konstigt att 60-70 procent av alla nyinköpta gymkort blir outnyttjade under resten av året?

Men om inte information räcker som låga för motivation att fortsätta göra vad vi vet, vad gör man då? I jakten på dieter, ”life hacks” och andra snabba lösningar för god hälsa är den enkla sanningen att hälsa inte är ett projekt, det är process. Några kallar det självledarskap, andra livsstil.

I vår sista Proaktiva Energi- och Immunsystemsboosten tar vi upp några konkreta knep – exempelvis 2-gradesskift – du kan ta till när motivationen tryter i livsstilsskapandet.

Om Pehr-Johan Fager

Pehr-Johan Fager är Ordförande i Hälsofrämjandet. Han är utbildad i kemi och biologi vid Uppsala Universitet och har ett livslångt engagemang i hälsofrågor.

Efter 25 år inom medicinsk diagnostik och medicinteknik startade han AreBe Group AB för att hjälpa företag, organisationer och individer utvecklas och må bättre. 

Utöver flera böcker, bla nyutgåvan av Are Waerlands “I sjukdomarnas häxkittel” och “Litium det nya hälsomineralet” har Pehr-Johan skrivit hundratals artiklar kring hälsa som publicerats i vetenskapliga tidskrifter, dagstidningar och bloggar.

Bokning och kontaktuppgifter

För att delta på föreläsningen, bokar du din kostnadsfria plats här.

Torgny Steen, Torgny Steen Research AB
E-post: torgny@torgnysteen.com

Mob: 0707-170 595
Web: Proaktivitet.se alt. Torgnysteen.com

Kontakt: Pehr-Johan Fager
Mail: pjf@arebe.se

föreläsningarPehr-Johan FagerpresskonferenserTorgny Steen