Känner du någon som älskar skönhet, är nyfiken på naturlig hudvård eller helt enkelt gillar produkter som är producerade på ett schysst sätt? Loelles lyxiga presentboxar innehåller naturliga hudvårdsprodukter som närande arganolja, lugnande rosenvatten och djuprengörande rhassoullera och passar alla hudtyper. Produkterna stödjer kvinnokooperativ i Marocko samtidigt som arganträd bidrar till minskad ökenspridning  i området. Helt enkelt en fin present som gör gott! 

Produkterna i våra presentboxar tas fram av kvinnokooperativ i Marocko vilket ger kvinnorna en stabil inkomst, bättre välfärd och tack vare kooperativet har de startat en skola så att deras barn har möjlighet att gå i skolan. En finare julklapp än det kan jag inte tänka mig, säger Loelles grundare och VD Dominique Samir Guellouchi. 

Läs också: Loelles grundare: “Vill skapa hudvård som gör gott”

Tre härliga presentboxar

Loelles presentboxar innehåller ekologiska och 100% naturliga hudvårdsprodukter och passar att ge både till bästa kompisen och mormor. Säljs i onlinebutiker, apotek och i hälsofackhandeln. 

Loelle Holiday Gift Box – Pure Argan

Fin presentlåda med närande och mjukgörande arganolja, handgjord mild argantvål och återfuktande rosenvatten som doftar magiskt av rosor. Kommer i en lyxig presentlåda med en fin necessär av ekologisk bomull.

Innehåller Argan Pump 100 ml, Argan Soap 75 g, Rose Water 100 ml och Loelle necessär.
Pris 493 kr

Loelle Holiday Gift Box – Argan Vanilla

Tjusig presentlåda med allt för hemmaspat! Djuprengörande ansiktsmask av rhassoullera, uppfriskande rosenvatten och mjukgörande arganolja med doft av vanilj får huden att jubla. Kommer med en fin necessär av ekologisk bomull.

Innehåller Argan Oil Vanilla 50 ml, Maroccan Rhassoul Clay Atlas 220 g, Rose Water 100 ml och Loelle necessär. 
Pris 477 kr

Loelle Holiday Gift Box – Oil Family

Presentlåda med Loelles mest populära ekologiska oljor. Innehåller mandelolja, nyponfröolja, arganolja och jojobaolja som fungerar perfekt att använda tillsammans som en komplett hudvårdsrutin eller var för sig.

Oljorna kommer i en fin låda med smidiga små glasflaskor och passar den som är nyfiken på att lägga till oljor i sin hudvård eller som en fin present.
Pris 199 kr för 4 x 5 ml. 

Om Loelle

Prisbelönta hudvårdsföretaget Loelle erbjuder 100 % naturliga, ekologiska och veganska skönhetsprodukter som är bra för både människan, miljön och odlarna. Loelle arbetar direkt  med kvinnokooperativ runt om i världen där produkterna omsorgsfullt tillverkas för hand. Fokus ligger på att erbjuda en produkt med få ingredienser som är naturligt vårdande  för hud och hår. Loelles produkter innehåller aldrig några kemikalier och är inte testade på djur.  

Stort grattis till vinsten Michelle Sandell, Olga Johansson, Ida Dommerby, Ida Skyttberg, Ingela Waardahl & Malin Wernerholm! ❤
arganoljahudvårdjulklapparLoelle Organic Beautyrasulleraskönhettävling