Satsade på kärleken i TV

Året 2019 blev ett speciellt kapitel i Maxines liv när hon, i ett modigt steg, ingick äktenskap med sin livspartner Emil i det omtyckta tv-programmet “Gift vid första ögonkastet”. Denna oförglömliga händelse markerade starten på en ny fas i hennes liv, där kärleken och förpliktelsen stod i fokus. Maxine och Emil fortsätter att njuta av äktenskapet än idag. De delar numera även sitt hem med en tvåårig dotter och katten Jinnies. Emil dyker ofta upp på Maxines Instagramkonto, där hon generöst delar med sig av hållbar inredning, grön skönhet och vardagen.

Läs också: Ida Björnsund – “Så finner jag balans och hållbarhet i livet”

Influencer inom grön skönhet och hållbarhet

I sitt arbete på Green Heads Stockholm, en salong dedikerad till ekologisk och giftfri skönhet, använder Maxine växtfärger och lera för att färga hår. Produkterna som används är helt fria från skadliga ämnen, och luften i salongen är doftfri för att skapa en hälsosam arbetsmiljö. Denna passion sträcker sig även till hennes influencerroll, där hon delar med sig av sin ekologiska vardag.

Maxine är inte bara en ekologisk frisör – hon är en röst för grön skönhet, vilket inkluderar smink, hudvård och kroppsvård. Hennes engagemang sträcker sig långt bortom arbetsdagen; det är en livsstil som genomsyrar hennes personliga och professionella värderingar.

Balans och hälsa

För Maxine handlar hållbarhet inte bara om produkter utan även om att vårda sin egen hälsa. Hon har försett sig med ett eget recept för välmående som inkluderar egentid, vila, yoga, meditation och en kost som består av vegetarisk/vegansk mat. Kärleken från hennes familj och nära vänner är också en viktig ingrediens för att hålla sig balanserad och frisk.

Hållbarhetstips från Maxine

Maxines engagemang för hållbarhet sträcker sig också till livsstilsval. Hon delar sitt bästa hållbarhetstips – att inte äga mer än vad du behöver. För att leva hållbart förespråkar hon att välja second-hand-alternativ, ekologiska skönhetsprodukter, samt att följa en ekologisk/svensk/djurfri kost. Att avstå från överkonsumtion är enligt henne nyckeln till ett mer medvetet och hållbart leverne.

Läs också: Babben LarssonEtt liv fyllt av skratt och mångsidighet

En själslig resa mot ett enklare liv

Maxine avslöjar att 2024 kommer att vara ett år av förändring och själslig tillväxt för henne. Vid en punkt i livet där stressen börjar ta över, planerar hon att göra stora förändringar för att förenkla sitt liv. Det är en resa som syftar till att minska på stress och leva ett mer balanserat och meningsfullt liv.

Maxine Nordlindh är inte bara en frisör och influencer – hon är en förebild för hållbarhet och en påminnelse om vikten av att leva i harmoni med både vår egen hälsa och planeten. Hennes passion för grön skönhet och hållbara val är en inspirerande resa som fortsätter att påverka och guida andra mot ett medvetet och hållbart liv.

Av Ninnie Wikström

GiftfrittMaxine Nordlindhskönhet