Phyto-Active Micellar Rosewater

Inika Organic Skincare
429 kr/120 ml
Vegansk: Ja

“Härlig och lyxig!”

Om produkten:
Makeupremover och rengöring i ett Micellar Rosewater är ett milt rengöringsvatten som effektivt tar bort alla spår av makeup och orenheter utan att torka ut huden. Rengöring – micellärt vatten utan alkohol, tar effektivt bort ansikts- och ögonmakeup från huden. Skonsam och lugnande – torkar inte ut.

Skönhetspanelens recension:
Flaskan är så fin! Det är en genomskinlig flaska som är något blurrig med en läcker blomma som är helt genomskinlig och vit text. Tyngden är ordentlig vilket gör att den känns riktigt lyxig. Korken är guldfärgad, något som gör intrycket ännu mer lyxigt. Designen är verkligen tio av tio! Det är en ära att låta den få stå framme i badrummet. Den doftar härligt av rosor och känns superfräsch mot huden.

Hyn efterlämnas ren och återfuktad efter en användning av denna! Sminket försvinner på ett kick – något som gör produkten väldigt dryg och håller länge. Det kommer ut en perfekt mängd ur hålet när man häller, det gör ju att Det känns även som att man får med sig mer än bara smink från huden, även smuts tyckts den ta upp. Allt du behöver göra att ta fram en bomullspad, häll på Phyto-Active Micellar Rosewater, stryk längst ansiktet och låt magin börja!

Läs också: Ansiktsserum – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Hydro Sensation Micellar Cleansing Water

Lavera
115 kr/300 ml
Vegansk: Ja

“Mild och rengör ordentligt”

Om produkten:
Micellärvatten som innehåller allt som behövs och lämnar huden fräsch och rengjord. Med denna multifunktionella produkt kan du ta bort ansiktsmakeup, läpp- och ögonmakeup. Naturlig hyaluronsyra återfuktar medan druvtextrakt och gurkaxtrakt behandlar huden. Produkten är skonsam och även lämplig för känslig hud. Det micellära vattnet har en mild, uppfriskande doft.

Skönhetspanelens recension:
Detta är en gigant med ett väldigt bra pris. Den innehåller generösa 300 ml och blir din för ett väldigt överkomligt pris dessutom. Den räcker länge och plånboken jublar, win win! Den är enkel att använda och gör helt klart sitt jobb – att rengöra huden och få den att kännas fräsch.

För den doftkänsliga passar denna utmärkt, då doften är väldigt mild. Designen är lekfull med sin blåa och vita färg, dekorerad med vattendroppar. Den sticker verkligen ut bland andra produkter. Kortfattat, Hydro Sensation Micellar Cleansing Water ligger samtliga ur skönhetspanelen väldigt varmt om hjärtat!


Juicy Clean Micellar Water

Mossa
130 kr/200 ml
Vegansk: Ja

“Hallon är nya favoritdoften”

Om produkten:
Micellar Water ger dig en trestegseffekt med en naturlig och mild mikroemulsion bestående av hallonvitaminer och hyaluronsyra. Effekten är naturligt och skonsamt micellärvatten med trestegseffekt. Innehåller vitaminer från hallon och hyaluron-syra. Rengör och tar bort smink, tonar och återfuktar huden, samtidigt. Rengör, tar bort smink, tonar och återfuktar din hud samtidigt. Med naturliga vitaminer från hallon och hyaluronisk syra.

Skönhetspanelens recension:
“Allt som har med hallon att göra måste ju vara bra?” uttrycker en ur skönhetspanelen. Och det har hon rätt i, iallafall i detta fallet! Bara att flaskan har ett stort, smaskigt hallon på sig gör designen otroligt tilltalade. Innehållet doftar ljuvligt av hallon givetvis, något som verkar vara en stor favoritdoft bland skönhetspanelen. Det doftar verkligen som en sommardag!

Juicy Clean Micellar Water löser väldigt snabbt upp dagens smink utan att irritation uppstår och lämnar inga spår kvar av dagen, så härligt! Det vitaminrika innehållet från hallon och hyaluron-syra tar i uttryck i att huden känns återfuktad och rengjord även om man endast har tvättat bort sminket.

Läs också: Ansiktsmasker – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Moisturizing micellar essence

Miya Cosmetics
57 kr/200 ml
Vegansk: Ja

“För den ungdomliga!”

Om produkten:
Rengör effektivt och omedelbart huden från smink och orenheter, samtidigt som den ger fullständig rengöring. Behöver inte sköljas bort! Den är mild mot huden och har en lätt formula. En fin doft som förser huden med endast naturliga ingredienser och bidrar till en härlig rengöring.

Skönhetspanelens recension:
Denna fångar upp orenheter på ett mycket effektivt sätt! Även vattenfasta sminkprodukter, till exempel mascara, för denna bort i ett snabbt svep. Den innehåller extrakt från apelsinblomma, jordgubbar, hallon och björnbär och det märks på doften! Vår skönhetspanel är enad om att doften är stark, därav att denna kanske inte är det bästa alternativet för den doftkänsliga. Den är dock väldigt fräsch! Men som sagt, något stark.

Moisturizing micellar essence passar utmärkt för den ungdomliga, både tack vare doften men även designen! Den är rosa och färgsprakande. Värt att tillägga är att detta märke inte säljs i Sverige än, men vi fick chansen att testa produkten ändå, något vi är så glada över. Håll ögon och öron öppna – snart kommer detta härliga märke till den svenska marknaden!

Så gick testet till

Fyra personer sitter i skönhetspanelen och alla testar varje produkt noggrant. Perioden för hur länge produkterna testas varierar, men minst en period på två veckor ska de testats regelbundet. Det som skönhetspanelen bedömer är allt från doft, konsistens och design till hur slutresultatet upplevs. Vidare sammanställs allas upplevelser och resultat!

Av redaktionen

inikaLaveraMiya CosmeticsMossaSkönhetspanelen