I takt med att Ekoappen växer kommer vi att fortsätta att utveckla ännu fler funktioner och tjänster som bidrar till en bättre kunskap om naturlig hälsa och hållbar livsstil. Tack vare dig som läsare, partner eller delägare är allt detta möjligt. Jag hoppas att just du känner stolthet över att ha bidragit till att Ekoappen inom en snar framtid är Sveriges största portal för naturlig hälsa och hållbar livsstil.

Läs också: Grundaren till Ekoappen “Jag vill inspirera andra”

Vad röstar du på med dina pengar?

Jag anser att det här är det viktigaste som finns! Varje dag väljer vi om vi vill bidra till en ljus framtid eller rösta med våra pengar på annat som inte gynnar vår hälsa eller vår planet. Så ditt ställningstagande är verkligen betydande i bidragandet till en bättre värld!

Korta trevliga nyheter just nu

Jag känner en sådan enorm glädje och stolthet över att på väldigt kort tid, tillsammans med mitt fantastiska team, ha uppnått flera stora milstolpar! Under sommaren kommer vi att släppa en mängd spännande funktioner. Här kommer också några korta, men väldigt roliga nyheter:

  • Vi är uppe i över fantastiska 200 000 sidvisningar på en dryg månad!
  • Vi har Bertil Wosk (grundaren till Holistic) och ett stort gäng nya communitymedlemar på väg in.
  • Vi laddar för den officiella lanseringen i augusti.
  • Vi planerar vår stora hållbara hälsoweekend i höst med föreläsningar, workshops, god ekologisk mat, boende med mera. Sanna Ehdin och andra stora hälsoprofiler och en hemlig gäst kommer att delta.

Läs också: Så blir du hållbar med stil

Så från djupet av mitt hjärta – Tack för att du tar ställning och medverkar till att rädda vår planet!

Av Ninnie Wikström – grundare till Ekoappen

Ekoappens krönikor ger fristående skribenter möjlighet att ventilera en tanke, ide eller åsikt. För krönikornas åsikter svarar skribenten, de behöver inte vara åsikter som Ekoappen delar. Vill du skriva en krönika? Kontakta redaktionen@ekoappen.se

hållbarhetNinnie Wikström