ESSE Sensitive Eye Cream

ESSE Skincare
649 kr/15 ml
Vegansk: Ja

“Verkligen återfuktande”

Recension: Återfuktande kräm som direkt verkar på tunna partier under ögonen! Ett tips är att smörja krämen på ögonlocket också, för att få en uppiggande effekt. Ögonkrämen luktar inget och ger känslan av att det stramas upp på ett lättsamt sätt. Denna ögonkrämen är väldigt effektiv och gör helt klart sitt jobb med bravur.

ESSE kommer i en tjusig brun glasburk med pumpfunktion som trycker ut en lagom mängd produkt – inget onödigt spill här inte! Enkel, stilren design och burken står stadigt i badrumsskåpet, underbart helt enkelt!

Läs också: Ansiktspeeling – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Ögonkräm för alla hudtyper

Dr Sannas
349 kr/15 ml
Vegansk: Ja

“Härligt svalkande!”

Recension: Kärleken för denna ögonkrämen är enorm, både utseendemässigt men även hur den känns mot den tunna huden under ögonen. Fylld med närande egenskaper och passar alla hudtyper, även för dem som är känsliga. Denna innehåller perillaolja som är sprängfylld av omega-3, vars egenskaper bland annat är att minska skador på hudens kollagen och att främjar hudens cellförnyelse, wow!

Förpackningen kommer i en lång smal tub. Vacker lavendel färg med en underbar grafisk design som ger en extra kick snygghet i skönhetslådan.

Läs också: Multifunktionsprodukter – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Eye cream

Rosenserien
255 kr/15 ml
Vegansk: Ja

“Hejdå trötta ögon”

Recension: Magisk och lätt ögonkräm som känns som bomull för ögonen och den ger mycket fukt för den känsliga huden kring ögonen. Ett stort plus för denna ögonkrämen är att den innehåller trollhassel, som har en sammandragande egenskap som kan göra att mörka ringar motverkas! För det absolut bästa märkbara resultatet bör denna användas morgon och kväll

Mycket praktisk och liten tub som är fördelaktig att ta med på resan. Den vita bakgrunden med guldfärgade detaljer är en klassisk design, den ser lyxig ut – precis som alla produkter från Rosenserien!


Guava Ögonserum

Dr Organic
139 kr/15 ml
Vegansk: Ja

“Vilken näringsboost”

Recension: Detta ekologiska ögonserum är proppat med C-vitamin för en uppiggande effekt – och det märks! Detta är en fuktbomb utan dess like, och återfuktar och piggar upp trötta ögon. En känsla av uppljusning och mer lyster märks direkt! Doften är mjuk och lugn, inget starkt alls som får ögonen att reagera.

Den lilla tuben är lätt att applicera med, och den är väldigt dryg vilket gör att den håller under en längre tid, trots att den används dagligen. Det behövs endast en liten mängd för att täcka partiet under ögonen.

Läs också: Fotvård – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Cactus Hydrating Eye Gel

Weleda
189 kr/10ml
Vegansk: Ja

“Som en massage”

Recension: Wow! Denna reducerar trötta ögonen på ett fantastiskt sätt. Den innehåller svalkande aloe vera-juice och gurkextrakt, vilket ger den tunna huden återfuktning direkt. Denna ögongelén har en annorlunda applicering, den har en roll-on som känns kall och skön mot ögonpartiet. Den lilla kulan i metall känns som en lätt massage av kyla, tackar för det!

Grafiken är vit med gröna inslag, det känns fräscht. En perfekt liten färgklick i badrummet som man gärna sträcker sig lite extra till!

Av redaktionen

Dr OrganicDr SannasesseskincareRosenserienSkönhetspanelenWeleda