Kristin Kaspersen är en person som man lätt inspireras av. Hennes livsglädje, energi och modet att våga stå för den hon är. Hur hälsa och välmående är en helhet som avgör hur vi mår varje dag.

– Jag tycker det är roligt att jobba med mig själv, det är mitt intresse. Andra kan fråga mig varför jag håller på så mycket med tankar och känslor, om det är för att jag mår dåligt. Men jag är bara nördig. Jag vill förstå sambandet mellan mentala tankarna, kosten och vad kan jag ta ansvar för, förklarar Kristin Kaspersen när hon medverkar i Ann Wilson’s talkshow.

Kristin Kaspersen har många järn i elden kan vi lugnt säga. Hon leder stora TV-galor, som programledare och vi kan läsa hennes böcker om att bli stark i kropp och knopp. Kristin lever för sin personliga utveckling och bli stark mentalt – det känns otroligt tydligt. Hon poängterar att sårbarhet är en styrka och i hennes sociala medier inspirerar hon en stor skara följare att känna efter och lyssna inåt, på sig själv och sin kropp.

– För mig är det viktigt att alltid lyssna på mig själv först. Jag delar sällan med mig av saker när jag är mitt uppe i det. Skulle jag göra det får jag kommentarer och andras åsikter, och det blir svårare att lyssna inåt, på mig själv, och känna vad jag behöver där och då, säger Kristin. Men när jag landat i det själv delar jag gärna med mig av tips, tankar och erfarenhet i mina sociala kanaler.

För Kristin handlar det om att välja rätt tankar och om att leverera det som är hon. Oavsett vad hon tar sig an för projekt. Inte fastna i andras förväntningar utan känna efter vad hon själv kan och är trygg i.

– Det är så härligt när vi är sanna i oss själva. Men jag är inte förvånad över att vi har svårt för att vara det. Vi lär oss tidigt att inte våga stå för det vi känner och det vi gör. Men det är en viktig del att träna på för att utveckla oss själva, säger Kristin.

Vill du se avsnittet med Kristin Kaspersen? Du hittar det här: GLYC by Octean – YouTube

Fakta om Wilson pratar hälsa

Wilson pratar hälsa är en talkshow med Ann Wilson. I programmet möter hon svenska kända profiler inom bland annat musik, underhållning, sport och matlagning. Intervjuerna och samtalen handlar om hur man hittar kraft och energi i vardagen, vad och varför man tränar, hur man får sin återhämtning, mental styrka samt hur man bibehåller en smidig och välmående kropp. Bakom den nya talkshowen står kosttillskottet GLYC, som genom programmet vill öka medvetenheten om hur man ger kroppen och knoppen rätt förutsättningar för att må bra.

Programmet sänds på GLYC’s YouTube-kanal – GLYC by Octean – YouTube

Kristin KaspersenOcteanStark i kropp och själ