Plats: Ateljé Lövås på Sydkoster
När: 26-28 april
Boka: Läs mer och boka på Retreatsverige.se
Betalning: Delbetalning med Klarna är möjlig

Vem har inte längtat efter att koppla av och återansluta med naturen, samtidigt som man vårdar både kropp och själ? Nu har du möjligheten att uppleva just detta på en djupt närande och transformerande Retreat, arrangerad av Ateljén Lövås på vackra Kosteröarna, på Sveriges västkust. Njut av skogsbad och yoga i naturen, tillsammans med en härlig grupp likasinnade.

Läs också: Privat tystnadsretreat: En resa mot inre stillhet

Inbjudan till förnyelse genom skogsbad och yoga

Den 15:e till 17:e maj är det dags för en tre dagars resa till lugnet och balansen. Retreaten äger rum på det idylliska Kosteröarna, där du är omgiven av naturens skönhet och havets lugn. Att ta del av denna unika tillflyktsort är lika enkelt som att boka din plats och ge dig själv tillstånd att slappna av.

Välkommen till en oas av frid och förnyelse. Under dessa tre dagar kommer du att få uppleva energigivande yoga i naturen, stillsamma skogsbad, reflekterande dialoger och inspirerande yogapraktiker. Vid Ateljén Lövås finns det inget krav på prestation, bara en öppenhet för att ta emot det som kommer och att tillåta dig själv att vara närvarande i stunden.

Matupplevelse i naturen

Under din vistelse kommer du att få njuta av läcker och näringsrik mat tillagad med kärlek av Kosters Trädgårdar Café. Alla måltider serveras mitt i naturen, bland vackra trädgårdar och ekologiskt odlade grödor. Det vegetariska köket kommer att fylla dig med energi och vitalitet, så att du kan njuta av varje ögonblick av din retreat.

Välj ditt boende

Boendemöjligheterna på Retreaten är mångfacetterade för att passa olika behov och preferenser. Delad logi på Ateljen Lovas är inkluderad i priset och erbjuder enkel, ren och bekväm logi med tillgång till gemensamma utrymmen som vardagsrum/kök och badrum. Alternativt kan privat boende ordnas bara en kort cykeltur från yogastudion mot en extra kostnad. Dessa prisvärda privata stugor på Bergdalen ligger nära havet och erbjuder moderna faciliteter samt möjlighet att laga mat i det egna köket. För en unik upplevelse kan man välja Eco Glamping med bekväma kojor med dubbelsängar och stora fönster. Oavsett boendealternativet finns det en välsorterad ekologisk livsmedelsbutik bara fem minuters promenad bort för att köpa matvaror till självhushållning.

Din coach under helgen

Din värdinna och guide under denna resa till inre harmoni är Imken Donde. Med en passion för att dela verktyg för att hitta frihet i rörelse och främja välbefinnande, kommer Imken att leda dig genom en serie av yoga- och meditationsövningar som syftar till att stärka både kropp och sinne.

Imken är välutbildad inom olika yogastilar och terapier, och hennes närvaro kommer att inspirera och guida dig genom hela din retreatupplevelse.

Läs också: Vattenfasta i grupp – retreat med Marie Segelström

Väck din nyfikenhet med skogsbad och yoga

Denna retreat är inte bara en paus från vardagens stress och krav, det är en möjlighet att utforska ditt inre landskap och återupptäcka din egen styrka och vitalitet. Genom att delta i denna resa till inre frid kommer du att lämna bakom dig alla bekymmer och bara tillåta dig själv att vara, att andas och att vara närvarande i nuet.

Ge dig själv gåvan av frid och förnyelse genom att delta i Retreaten på Ateljén Lövås. Boka din plats idag och ge dig själv tillstånd att släppa taget om allt det som tynger dig ner. Du förtjänar detta, och din kropp och själ kommer att tacka dig för det. Välkommen till en resa till inre harmoni och balans!

Av redaktionen

retreatskogsbadyoga