Sunscreen With Carotene

Rosenserien
265 kr/100 ml
Vegan: Ja

“Underbar konsistens!”

Recension: Hinnan som ofta bildas när solkräm appliceras försvinner väldigt fort, plus plus plus! Det känns knappt som att solkrämen är på, den blir snabbt ett med huden och du är redo för dagens aktiviteter i solen utan kladd. Den typiska, otroliga doften av Rosenserien finns med, och den går inte att inte gilla. I denna solkrämen finns aloe vera, vilket återfuktar och vårdar huden.

Tuben är i lagom förpackning, och utseendet på den är klassiskt och stilrent – precis som allt annat från rosenserien!


SPF 20 Solskydd

Dr Sannas
249 kr/100 ml
Vegan: Ja

“Otroligt bra solskydd

Recension: Detta solskydd är magiskt! Jag bränner mig inte och det bästa med det är att det inte lämnar en vit hinna och dessutom kladdar det inte. Den doftar härligt milt, inte som den vanliga solkrämen brukar dofta. Den är även vattenfast, vilken fördel!

Förpackningen är lätt att resa med och den är väldigt dryg. Alla borde använda detta naturliga och hudvänliga solskydd!

Läs också: Sanna Ehdins sju råd för solskydd


Ekologisk Hallonfröolja

Loelle
199 kr/30 ml
Vegan: Ja

“Huden tackar dig!”

Recension: After sun, hallå! Denna produkt gör vad den ska – och ännu mer därtill! Den tunna oljan absorberas snabbt in i huden. Oljan är rik på Omega-3 och Omega-6, riktig vitaminbomb. Som grädde på moset finns den fantastiska E-vitaminen som en ingrediens! Denna olja lugnar vilken solskadad hy som helst.

Det kommer en lagom mängd när den ska användas, inget slöseri här inte. Flaskan ser fin ut, och färgerna är härliga. De små hallonen på flaskan ser så goda ut!

Läs också: Hudläkaren: Så skyddar du huden i vårsolen


Hudgel Aloe Vera

Dr Organic
118 kr/200 ml
Vegan: Nej

“Lugnar så bra”

Recension: Efter en dag i solen kan huden upplevas irriterad och öm, men denna fantastiska produkt lugnar huden på ett otroligt sätt. Huden kyls och känslan av ömhet börjar avta. Riktig räddare i nöden när solen varit framme!

Förpackningen är lätt att packa ner i väskan och återslutningen är bra. Grafiken håller en röd tråd genom de olika gröna tonerna!

Av: Redaktionen

BiofoodDr SannasLoelle Organic BeautyRosenserienskönhetspanelen testarsolskydd