Nedan har vi samlat 9 retreats du inte vill missa i höst och vinter.

Breathwork-retreat med Samuel Svärd

Vi kommer att utforska vilka fantastiska tillstånd vi kan uppnå endast genom andetagets kraft. Minst två gånger om dagen kommer Samuel Svärd att guida oss in i djupare och djupare breathwork-sessioner. Dessa sessioner ger oss en kontakt med oss själva på det fysiska, mentala och spirituella planet som många av oss aldrig upplevt tidigare. Vi kommer även att utforska kylans kraft genom iskalla bad. Malin BergsLo kommer också att vagga oss in i läkande soundhealing med gong och andra instrument samt hålla pass i Mediyoga.

När: Den 29 september-1 oktober
Var: HomeTree i Österbybruk
När: Den 29 september- 1 oktober

FULLBOKAT!

Läs mer här

Läs också: Hälsoretreat – en investering i dig själv

Ekoappen retreat: Självkärlek med Johanna Södermalm, Sara Aggeklint och Daniela Schütt

Välkommen till en helg fylld med självkärlek, föreläsningar, workshops och yoga! Under denna helg kommer du att få möjlighet att fokusera på dig själv och ditt välmående. Du kommer att bli guidad inom självkärlek och medvetandeförändring för ökad livsenergi. Det kommer att erbjudas massagebehandlingar mot en extra kostnad för den som önskar. Det kommer också att finnas tid för egentid, socialisering och promenader i de vackra omgivningarna.

När: Den 6-8 oktober
Var: Framgångsgården i Hävla
Kostnad: 4990 kr, inkluderar boende, mat, föreläsningar och workshops.

Läs mer här

De Luxe skrivretreat

Att hitta tid och utrymme för skrivande kan vara en utmaning. Genom att delta i en skrivretreat får du möjlighet att i en lugn miljö komma framåt med ditt skrivande. Här kan du avskärma dig från vardagliga arbetsuppgifter och distraktioner för att fullt ut ägna dig åt skrivande.

När: Den 20-22 oktober
Var: Franskans creperie och retreat i Rörum
Kostnad: 5900 kr, all inclusive!

Läs mer här

Ekoappen retreat: Lugn & Påfylld med Anna Baard Blixt och Peter Wilhelmsson

Du välkomnas till en givande helg med fokus på att få till ett mera välmående och balanserat liv. Helgen bjuder på både föreläsningar och workshops med Peter och Anna. Peter kommer att föreläsa om hjärnan och ge oss tips på hur vi kan ta hand om den. Anna kommer att hålla föreläsning, workshop samt yogapass och även erbjuda olika stärkande behandlingar till rabatterat pris som ni kan boka direkt på plats. Det kommer också att finnas möjlighet till egentid och socialisering. Gården ligger vackert och omgivningarna inbjuder till härliga höstpromenader.

När: Den 20-22 oktober
Var: Framgångsgården i Hävla
Kostnad: 4990 kr

Läs mer här

Ayurveda och yoga retreat

Varmt välkommen till ayurvedapoddens retreat! Det här är en retreat för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom ayurveda och få chansen att praktisera ayurvediska rutiner, yoga, pranayam och meditation med guidning av Johanna Mårdh och Marie Maitri Segelström från Ayurvedapodden. Den här är en helg där du ska få chansen att få en större förståelse för dig själv och ayurveda och därigenom komma närmare din unika väg till inre balans. Om du vill förbereda dig inför denna retreat kan du lyssna på Ayurvedapodden. Vi kan speciellt rekommendera avsnitt 18 om ayurvediska morgonrutiner.

När: Den 3-5 november
Var: Uppsala yogaskola
Kostnad: 5 800 kr som inkluderar alla aktiviteter, enklare boende i sovsal och alla måltider.

Läs mer här

Läs också: Ekoappen retreat – Tonårsliv & Föräldraskap med Micke Gunnarsson 3-5 november

Ekoappen retreat: Tonårsliv & Föräldraskap med Micke Gunnarsson

En helg för dig och din tonåring. Ni bjuds in till en givande helg med fokus på att få verktyg för att skapa mer harmoni, glädje och förståelse i ert liv. Ni får lyssna på en spännande föreläsning av Micke Gunnarsson, en av Sveriges bästa föreläsare och författare inom inre ledarskap, relationer och föräldraskap. Ni får också delta i praktiska workshops med Micke där ni får prova på hans metod. Ni kommer också att ha möjlighet att delta i yoga/meditation. Gården ligger naturnära och inbjuder till promenader i de vackra omgivningarna.

När: Den 3-5 november
Var: Framgångsgården i Hävla
Kostnad: 10 000 kr för dig och din tonåring. Inkluderar boende, mat föreläsningar och workshops.

Läs mer här

Ayurveda Yoga retreat

Boka in ett fantastiskt Yoga Ayurveda retreat i november med Ayurvedapoddens Marie Maitri.
En retreat med de ayurvediska rutinerna, yoga, föreläsningar, coachning och underbar mat i mysig miljö på Österlen. 

När: Den 17-19 november
Var: Rörum
Kostnad: 5 900 kr som inkluderar alla aktiviteter, enklare boende i sovsal och alla måltider.

Läs mer här

Yoga-retreat med Alexander och Malena

Välkommen på en yogaretreat som innehåller allt du behöver för att få de bästa förutsättningarna att  starta nya rutiner och-/eller få återhämtning. Här får du inspiration till nya tankebanor, äter god hälsosam mat och landar i ett välbefinnande i kroppen! Vi kommer under helgen att praktisera olika typer av yoga. Det kommer att bjudas på ashtangayoga, mediyoga , yinyoga  och även meditationer. Utöver yogan finner du även tillfälle att få helande akupunktur och massage och vi kommer tillsammans att njuta av en teceremoni och vällagad och näringsrik vegetarisk kost.

När: Den 20-22 november
Var: Liljero retreat, Tärnsjö
Kostnad: 4 600 kr som inkluderar boende, mat och aktiviteter. Önskar du sova på annan plats än på retreaten kostar det 3500 kr.

Läs mer här

Breathwork-retreat på fjället med Samuel Svärd

Välkommen att andas in vintern under årets enda fjäll-retreat med Samuel Svärd!
Du kommer att få inta välgörande luft under djupare och djupare breathwork-sessioner. Varje dag kommer vi även att öva på att underkasta oss kylans kraft genom att bada i den minusgradiga fjällbäcken. Båda dessa praktiker ger oss förutom en djup känsla av kontakt med oss själva och naturen. Vi kommer under en del av tiden praktisera helig tystnad för att vara närvarande med oss själva och det enastående fjällandskapet. Utöver det kommer vi ha en flera roliga och lättsinniga aktiviteter för de som vill vara med! Det kommer även finnas tid mellan workshops för socialisering och egentid.

När: 23-26 november
Var: Ljungdalen, Torkilstöten
Kostnad: 5655 kr, inkluderar boende, mat, föreläsningar och workshops.

Läs mer här

Ekoappen retreathälsaretreat