Datum: 9-12 november

Plats: Shambala Gatherings, Skinnskatteberg

Om Retreatet

Denna retreat är en djupdykning i närvaro, relationer och själslig välbefinnande. Det är en möjlighet att fördjupa förståelsen för dig själv och dina relationer, skapa ett utrymme för reflektion och vila, och utforska nya sätt att närma sig livet.

Mindfulness och Relationell Mindfulness (Circling):

Axel Wennhall, meditationslärare och grundare av Mindfully-appen, leder meditationer och delar insikter för att öka närvaro och skapa ett öppet sinne. Tillsammans med Daniel Ek, legitimerad psykolog och erfarenhet av olika mindfulness- och relationsövningar, guidas du genom circling, en social mindfulnesspraktik som främjar djupare och mer äkta relationer.

Hur bokar jag?

Boka din biljett här.

Varför delta på mindfulnessretreat?

Det finns många anledningar till att ge dig själv en härlig retreathelg.

Under dessa dagar får du möjlighet att:

  • Utforska mindfulness och meditation som verktyg för att öka medvetenhet och skapa inre balans.
  • Lära dig relationella verktyg för ökad förståelse och närvaro i interaktion med andra.
  • Skapa ett tryggt utrymme för avkoppling och reflektion.
  • Integrera upplevelser och lärdomar från retreatet i din vardag.

Läs också: Därför är en weekendresa bra för din hälsa

Programöversikt

Torsdag till Söndag:

Utforska meditation, relationell mindfulness och upplev gemenskapen på detta retreat. Börja din dag med meditation, dela ögonblick och gemensamma övningar för ökad närvaro. Mellan sessionerna finns tid för avkoppling, tyst reflektion och fria aktiviteter som bastu eller vandring i den vackra skogen runt Shambala Gatherings.

Värdar och Lärare:

Axel Wennhall och Daniel Ek, tillsammans med erfarna och engagerade lärare, kommer att skapa en trygg, välkomnande miljö för deltagarna. De delar inte bara sina kunskaper utan också sin passion för att stödja andra på vägen till ökad inre balans och närvaro.

Axel Wennhall

Daniel Ek

Läs också: Hälsoretreat – en investering i dig själv

Plats och Miljö:

Shambala Gatherings, Skinnskatteberg är ett reträttscenter omgivet av en naturskön miljö. Det är en plats där skog, sjö och stillhet möts. Här ges möjligheter till tyst reflektion, vandringar och avkoppling.

Mat och Boende:

Alla workshops, måltider, samt logi på delade eller enkelrum ingår. Köket på Shambala lagar utsökt vegetarisk och vegansk mat.

Praktisk Information:

Läs mer och boka på Retreatsverige. Delbetalning med Klarna är möjligt för din bekvämlighet.

Investera i din hälsa och ge dig själv verktyg för ett mer närvarande och balanserat liv. Varmt välkommen att vara en del av denna berikande och förnyande retreatupplevelse!

Känn dig själv. Förstå dig själv. Var närvarande.

Av redaktionen

Axel WennhallDaniel EkretreatShambala Gatherings