Hur Kambo kan hjälpa dig

Kambo kan bryta energiblockeringar och återställa hälsodynamiken i kroppen. Dess kort- och långsiktiga effekter inkluderar balanserat humör, ökad medvetenhet, mindre inflammation och smärta, högre energinivåer, samt förbättrad sömn. På lång sikt kan du uppleva ökad koncentration, mental klarhet, anpassning till livets syfte, lättnad från depression och ångest, förbättrade relationer och glädje, förlåtelse för dig själv och andra, samt borttagning av livsblockeringar.

Läs också: Sista-minuten-tripp i Sverige? Här har du 11 härliga retreats i november

Vad är Kambo:

Kambo, även kallad Sapo, är den gelatinösa sekretionen från en specifik groda i Amazonas regnskog, känd som Phyllomedusa Bicolor. Det är en kraftfull naturlig modalitet som stärker fokus, förbättrar hälsa och ger energi för att hantera vardagens stress. Kambo skapar en inre plats där mirakler blir möjliga och ger långsiktiga fördelar genom att hjälpa kroppen att frigöra fysiska, andliga och emotionella gifter.

Din värd: Malcolm Slyper

Malcolm är en IAKP Advanced Kambo-utövare och certifierad Detoxification Specialist. Han kombinerar djup förståelse för Kambo och Detoxification. Malcolm har arbetat med Kambo sedan 2017 och har stor erfarenhet av att hålla Fasting & Detox-retreater i Thailand sedan 2011. Tillsammans med sin fru Christina driver de The International Wellness Farm, ett unikt Detox Retreat Center.

Erfarenheter från tidigare besökare

“Gråter glädjetårar. Efter Kambo känner jag inte för att stoppa något dåligt i mig.” – Alex

“Det har förändrat mitt liv. Jag känner mig som en helt annan person än den jag var när jag kom in. Förändringarna som sker i mig är nästan otroliga.” – Sarah

Läs också: Upptäck fördelarna med kallbad – En inspirerande guide för sommaren

Praktisk Information

Retreaten inkluderar

 • 3 Kambo-sessioner över 3 dagar/2 nätter
 • 2 nätters boende
 • Dagliga läckra och näringsrika veganska måltider
 • Daglig meditation
 • 2 Rapéy-ceremonier (valfritt)
 • Isbad (valfritt)
 • Före och efter reträttstöd från vårt team
 • Vatten, örtte, serveras under hela dagen
 • Naturvandringar
 • Cyklar tillgängliga
 • Parkering
 • Oanvänt naturligt miljö.

Boende

Vackra privata rum med fantastisk utsikt erbjuds. Om du vill dela rum med en vän/partner, meddela oss vid bokningen.

Plats

The International Wellness Farm, inbäddad i Sveriges Västkustskärgård, erbjuder personliga och gruppinriktade Kambo Retreats, kombinerat med en hjärtöppnande musikupplevelse. Beläget nära fiskebyarna Fiskebackskil och Lysekil är denna lugna reträtt en 75-minuters bilresa från Göteborgs flygplats.

Mat

Retreatet erbjuder en växtbaserad, veganlivsstil som främjar hälsa och välbefinnande genom naturligt odlade, hållbara och ekologiska livsmedel.

Kontakt

För specifika frågor eller bekymmer, kontakta oss på info@retreatsverige.se.

Språk

Retreatet hålls på engelska.

Investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som kommer att tjäna dig väl genom hela livet. Delbetalning via Klarna är möjligt för de som önskar!

Boka så här

Läs mer och boka din plats på retreatsverige.se.

Av redaktionen

personlig utvecklingretreat