Tema: Vattenfasta
Plats: Shambala Gatherings
När: 5-7 april 2024
Boka: Läs mer och boka här

Varför är vattenfasta bra?

Fasta har bevisad positiv inverkan på kroppen genom att öka ämnesomsättningen och aktivera produktionen av adrenalin och tillväxthormon. Denna form av fasta används terapeutiskt för att frigöra energi från matsmältningen och istället rikta den mot att rensa kroppen från toxiner, återställa vävnader och stimulera produktionen av nya stamceller. På söndagen bryter ni fastan vid lunch och du kommer att känna en förnyad känsla av vitalitet och energi.

Vill du höra mer om fördelarna med vattenfasta? Lyssna på Marie när hon delar sin visdom i Auyrvedapodden.

Yoga och meditation: En resa mot inre harmoni

“Vi praktiserar inte yoga för att bli bra på yoga. Vi praktiserar yoga för att bli bra på att leva.”

Marie vägleder gruppen genom Satyananda yoga, en holistisk yogaform som inkluderar fysiska positioner, andningsövningar och meditation. Dessa sessioner syftar till att skapa balans, lugna sinnet och öppna dörrarna till en djupare upplevelse av självet.

Genom att följa Maries kärleksfulla och kunniga instruktioner kommer du att finna ett klarare sätt att uppleva dig själv och ditt inre välbefinnande. Kombinationen av vattenfasta och yoga är magisk.

Läs också: 5 snabba frågor till Sanna Ehdin

Din värdinna Marie Segelström

Marie Segelström vattenfasta

Marie Segelström är inte bara en passionerad yogalärare, utan också en erfaren coach och föreläsare. Med ett hjärta fyllt av vänlighet strävar Marie efter att stödja människor i deras välbefinnande.

Hennes kunskaper sträcker sig från att förstå hur vi fungerar till att guida oss mot hälsosammare val. Marie delar sin visdom om hur yoga påverkar hjärnan, hur man går från stress till lugn och ro, samt insikter om vattenfasta och välbefinnande. Hennes yoganamn, Maitri, betyder vänlighet och detta genomsyrar varje stund av hennes undervisning.

Praktisk information

Retreatet äger rum på Shambala, en vacker reträttoas mitt i naturen med sju byggnader, två yogasalar och en sjö för extra lugn. Boendet delas bekvämt med två eller tre deltagare. Separat boende för män och kvinnor kan arrangeras.

På söndagen bryter ni fastan med en läcker och näringsrik lunch som gruppen lagar tillsammans. Det är en stund att dela glädje över gemenskap och samtidigt njuta av den nya energi och vitalitet som fasta har gett er.

Så här bokar du en helg med vattenfasta

Läs mer och boka på retreatsverige.se
Delbetalning med Klarna är möjligt.

Workshops och inspiration

Denna helg erbjuder inte bara vattenfasta, yoga och meditation, utan också inspirerande workshops om fasta, skapandet av glädjeskapande vanor och Ayurveda. Marie delar sin djupa kunskap för att berika din helhetsupplevelse av välbefinnande.

Anmäl dig nu för denna unika möjlighet att förena kropp och själ genom vattenfasta, yoga och meditation med Marie Segelström. Hon ser fram emot att välkomna dig till en helg av inre balans och hälsa!

Av redaktionen

Marie SegelströmretreatShambala Gatheringsvattenfasta