Varför självkänsla är viktig

För att sätta tonen för helgen, låt oss reflektera över varför självkänsla är så avgörande. En stark självkänsla påverkar alla aspekter av ditt liv. Det stärker dina relationer, ökar ditt välbefinnande, ger dig modet att följa dina drömmar, och gör att du når dina mål lättare. Dessutom känner du dig mer attraktiv och blir mästare över din egen värld. Den här workshopen ger dig verktygen för att skapa en ny plattform att stå på och göra dig själv viktig.

Läs också: En helg bara för dig – Upptäck din inre kraft på kvinnoretreat

Workshopen: En resa mot självkärlek

1. Förståelse för ditt självkritiska inre

Känner du igen de självkritiska rösterna som säger att du inte är tillräckligt bra, att du kommer att misslyckas, eller att alla andra är bättre? Denna workshop ger dig insikter för att förstå och hantera dessa röster.

2. Gemenskap och stöd

Du är inte ensam om att ha låg självkänsla. Workshopen erbjuder en plats där deltagare stöttar varandra genom gemenskap och förståelse. Att dela erfarenheter och utmaningar i en trygg miljö kan vara kraftfullt.

3. Kraftfulla processer och övningar

Genom att använda metoder som EFT (Emotional Freedom Techniques), NLP (Neuro Linguistic Programming), och Mindfulness, skapar workshopen en plattform för att skifta negativa tankemönster och öppna upp hjärtat för självkärlek.

Liljero Retreat: En plats för förändring

Workshopen äger rum på Liljero Retreat, ett vackert kapell från 1889 som omvandlats till en kursgård. Här möts du av en unik och lugn energi, där omtanke och hjärta har lagts på varje detalj. Kapellet skapar en atmosfär som stöder din process att komma i kontakt med hjärtat och sanningen inom dig. Detta är en oförglömlig plats för din personliga utveckling.

Läs också: 4 retreats där du bestämmer datumen

Din Coach: Tina Lee Möller

Tina Lee Möller

Tina Lee Möller har en omfattande erfarenhet av att hjälpa människor att må bättre sedan 2011. Certifierad inom metoder som EFT-tapping och Heart IQ coaching, guider Tina deltagare med ett nyfiket sinne. Hon betonar att verklig förändring kräver att du kliver utanför din bekvämlighetszon, och det är precis vad denna workshop främjar.

Praktisk Information

Boendet på Liljero Retreat är mysigt och främjar samhörighet, men om du föredrar separat boende finns alternativ i närheten. Maten som serveras är till stor del ekologisk, och möjligheten till samåkning erbjuds via en Facebookgrupp. Workshopen erbjuder inte bara verktyg för personlig tillväxt utan även möjligheten till delbetalning med Klarna.

Ord från tidigare deltagare

“Kan varmt rekommendera Liljero och denna workshop självkänsla för alla. Det jag fått lära mig om mig själv denna helg hade tagit 100 år i terapi och jag hade förmodligen ändå inte nått dit jag är idag. Känner mig stark, smart, fri och trygg. Tack!”

“Workshopen gav mig konkreta verktyg för att lugna mitt nervsystem när negativa känslor kommer. Ledaren är varm, omtänksam och skapar en trygg atmosfär där man får kontakt med sitt sanna jag. Kommer alltid att minnas dessa dagar med stor glädje och tacksamhet. Jag kände en genuin delaktighet och samhörighet.”

Investera i din självkänsla

Varmt välkommen att investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som kommer påverka ditt liv positivt. En helg på Liljero Retreat är mer än bara en workshop; det är en resa mot självkärlek och välmående. Med en mångfald av verktyg för personlig utveckling, är detta tillfälle att göra dig själv viktig.

Läs mer och boka via retreatsverige.se.

Av redaktionen

Liljero retreatretreatsjälvkänsla