Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du?

Jag är entreprenör, hälsostrateg och brinner för att sprida inspiration och kunskap om hur vi kan må bra på riktigt. Jag var medgrundare och drev STAC, Scandinavian Top Athletic Center, och STAC Academy(utbildningsverksamhet) under 10 år. Här lärde jag mig väldigt mycket om holistisk hälsa, träning och livskunskap och vad som är viktigast när det gäller hälsoutveckling och livsstilsförändring.

Jag gick bland annat flera utbildningar till Holistic Lifestyle Coach på Chek Institute, träningsutbildningar på Eleiko i Halmstad, Neuroledarskapsutbildning och nu det senaste, ett 8 månadersprogram i förändringsledning och självledarskap, Certifierad Change Maker. Jag som person har mycket energi, är glad och ser positivt på livet och på mina möjligheter att påverka, utvecklas och bidra till andra. Älskar att lära mig nya saker, vill att det ska hända saker och uppskattar sammanhang där det är högt i tak och roligt. I tillstånd som lust, glädje och nyfikenhet är vi som mest mottagliga för att lära oss nytt. Håller på med mycket olika sorters träning. Lärde mig surfa i vintras, just nu tränar jag mest styrketräning, simning och vandrar längs kusterna i Skåne.

Läs också: Från karriär och utmattning till hälsa och välmående!

Vad är aktuellt hos dig just nu?

Just nu håller jag mitt onlineprogram Small Steps – Big Changes, 8 veckors kickstart av din förändringsresa. Väldigt spännande och utvecklande, sedan utvecklar jag nya onlineprogram och kurser som lanseras till hösten.

Du kommer till Ekoappen Retreat den 19-21 maj. Vad handlar din föreläsning och din workshop om?

Workshopen som heter ”Finn din egen unika kraft”, fokuserar på hur vi kan locka fram vår egen sanning och vårt eget uttryck. Vad är det som hindrar oss från att göra det vi verkligen vill och agera inifrån genom att använda vår unika kraft? Finns ingenting som stressar oss, vår organism, så mycket som att vi håller på med fel saker. Eller gör saker för andras skull och inte vår egen. Du är unik – använd den kraften!

Föreläsningen heter ”Små, smarta steg till långsiktig förändring”. Vi känner alla till och har erfarenhet av viljan och ambitionen att förändra något, i början är du supermotiverad. Vare sig det gäller att träna mer, äta bättre, börja med en ny vana, vilja gå ner i vikt, gå upp i vikt, sluta med en ovana etc. Vi har stora ambitioner och allt känns bra den första tiden. Sedan händer något! Vi faller ofta ganska snabbt tillbaka i våra gamla välkända mönster igen. Varför är det så? Hur kan vi göra istället? Ny forskning hjälper oss att förstå.

Läs också: 5 Snabba frågor till Anna Baard Blixt

I vilka forum brukar du annars dela med dig av din kunskap?

Jag finns med mitt företag Redesign Your Reality med hemsida och på Instagram, FB och LinkedIn. Jag bloggar på Ekoappen och är med i ett antal grupper, nätverk och program bl a Change Maker – The Movement.

Vad är ditt bästa hälsotips under våren?

Mitt eget bästa hälsotips den här våren när jag har jobbat och skrivit mycket är att gå upp lite tidigare på morgonen och dricka ljummet citronvatten med Celtic Seasalt, göra några mjukgörande yogaövningar och andningsövningar. Tar mycket kortare tid än man tror och är en sådan skön start på dagen. Sedan är mikropauser under dagen fantastiskt bra, jag blir klarare i huvudet och kroppen mjuknar när man får komma upp och röra på sig. Kontinuerlig meditation, kort men varje dag.

Köp din biljett och läs mer här

Delbetalning med Klarna är möjlig!
Din investering i dig själv är 3 990 kr och i priset ingår:

♥ Två middagar
♥ Tre luncher
♥ Två frukostar
♥ Två övernattningar i delat rum
♥ Alla föreläsningar och workshops
♥ Tillgång till kaffe, the och frukt
♥ Välfylld goodiebag

Vill du få 2000 kr i rabatt?

Gå med i Ekoappens kostnadsfria medlemsklubb, så hittar du en rabattkod där.

Missade du en retreat? 

Se alla våra kommande retreats här.

Av Johanna Stala von schewen

Ekoappen retreatretreat