Berätta lite om retreatet, vad gjorde ni? 

Det var en mix av att umgås i en atmosfär fylld med positiv energi, trevliga föreläsningar och sköna pass. Gillade sharing circle extra mycket då det var något nytt för mig, verkligen frigörande.

Vad fick du för respons från deltagarna efter din workshop? 

Jag fick verkligen en positiv feedback som stärkte mig djupt. Speciellt då jag ej hållit något event live på länge och dels för att det var många redan väldigt hälsomedvetna personer i gruppen. 

Läs också: Peter Wilhelmsson om Ekoappens retreat – Lugn & Påfylld

Hur brukar du annars dela med dig av dina kunskaper förutom på retreats som detta? 

Då och då håller jag föreläsningar online, men främst har jag skapat en hälsoportal där alla viktiga råd och tips om kroppen finns samlade ihop med mina föreläsningar så man kan titta när man vill. Annars jobbar jag heltid på min mottagning i Karlskrona. Små förändringar kan leda till stora förbättringar är mitt ledmotiv, men de kan vara olika för alla.

Vad tar du med dig från helgen?

Den positiva energin som genomsyrade allt hela tiden. Ser verkligen fram emot nästa månad och att få träffa nya individer med nya behov.

Läs också: Fasteretreat- att fasta i grupp

Vad kommer du att dela med dig av på nästa retreat med Ekoappen som du ska vara med på den 19/5-21/5?

Det blir en favorit i repris eftersom både min föreläsning och workshop fick så positiv respons. Det kommer ju vara en ny grupp som förmodligen behöver samma inspiration om vad man kan göra för sin hälsa genom livet. Dessutom erbjuder jag lite olika stärkande behandlingar när det finns tid över.

Köp din biljett och läs mer här

Delbetalning med Klarna är möjlig!
Din investering i dig själv är 3 990 kr och i priset ingår:

♥ Två middagar
♥ Tre luncher
♥ Två frukostar
♥ Två övernattningar i delat rum
♥ Alla föreläsningar och workshops
♥ Tillgång till kaffe, the och frukt
♥ Välfylld goodiebag

Vill du få 2000 kr i rabatt?

Gå med i Ekoappens kostnadsfria medlemsklubb, så hittar du en rabattkod där.

Missade du en retreat? 

Se alla våra kommande retreats här.

Av Johanna Stala von Schewen

Anna Baard BlixtEkoappen retreatretreat