Det här är bikinifitness

Bikinifitness är en gren inom bodybuilding för kvinnor som etablerades i Sverige 2013. Under tävlingen bedömer man bland annat muskeltoning, symmetri och proportioner.

Vad fick dig att börja träna och tävla i bikinifitness?

Jag såg mitt första intresse för bikinifitness i en av min mans träningstidningar, tror det var Body. Jag tyckte de såg så vackert ut med all bling bling på bikini, hår, smink mm. Sen har jag gjort några viktresor genom åren. Nu senast från 2022 till 2023. Jag ska tävla i bikinifitness nu i december på Luciapokalen i Stockholm och har sedan planer på SM i september 2024, om allt går som jag vill. Vi får se vad tiden visar. 

Hur ser din träningsrutin ut?

Det blir gym 5 dagar i veckan och kondition 6 dagar i veckan där jag cyklar motionscykel inomhus eller går .

Läs också: Träna för livet!

Vilka är dina framtida mål inom bikinifitness?

Jag började träna för att min ork var dålig både på jobbet och hemma. Sen blev tyvärr spegel och foto jobbigt när man såg, och då valde jag att ta tag i det. Här planerar jag att hålla mig kvar nu, för jag mår jättebra nu jämfört med tidigare. 

Tuff träning kräver en bra deo

Du använder naturlig deo från Rosenserien. Vad är det som är så bra med den?

Jag använder Rosenseriens alla spraydeos med olika dofter och älskar dom verkligen. “De har så många olika användningsområden t.ex att spraya mot tåfis som min yngsta säger hihi”. Sen även som uppfräschning i håret och såklart innan och efter träning. Ligger alltid i min gym väska. 

Läs också: 5 anledningar att välja en naturlig deo

Hur fungerar deon vid din tuffa träning?

Alla tre av Rosenseriens deodoranter fungerar utmärkt till min hårda träning och övriga familjeliv. Hela familjen använder just spraydeo för det fungerar så bra och är hygieniskt att använda jämfört med roller.

Om du vill följa Åsas spännande träning och hennes jobb på gården så följ henne på Instagram här.

Rosenseriens deodoranter

Nyhet!

Rosenserien har nyligen kommit med en ny spraydeodorant med citrusdoft! Den är lika effektiv som tidigare deodoranter men har en fräsch citrusdoft. Den innehåller naturliga mineralsalter som håller svettlukten borta. Eftersom den är hygienisk genom att den är med spray så kan delas av hela familjen. Spraydeodoranten fungerar också som fotdeodorant, mot illaluktande skor och som saltvattenspray till håret.

Av Johanna Stala von Schewen

DeodorantIntervjuNaturlig deoträning