Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du?

Jag är egenföretagare, beteendevetare, mental tränare, kommunikationscoach, grupputvecklare, utbildare, mentor, konflikthanterare, NLP-business master och trainer, skribent och författare. Jag kallar mig numera kort och gott för ”intuitiv inspiratör”. Intuitionen är mitt främsta verktyg vare sig det handlar om vilka ord som vill ut i en föreläsning, hur jag bäst hjälper en människa att hjälpa sig själv eller om det är ett textbudskap som ska delas.

Det har krävts ett stort mod och åratal av arbete med min egen personliga utveckling för att äntligen våga lyssna på min inre röst, eller snarare att kunna lita på den och ta beslut utifrån vad den förmedlar. Det här är också någonting som jag delar med mig av, tips och utmaningar för att få kontakt med sin intuition.

Läs också: Ewa Meurk: “Testa att tejpa munnen när du sover”

Du kommer till Ekoappen Retreat med tema workation den 26-30 juni. Vad handlar din föreläsning och din workshop om?

Föreläsningen ”Att vara sann” är därför mer som en workshop där du får möjlighet att koppla in med dig själv. Det är en nära föreläsning om att lyssna inåt, respektera den du är och i nästa steg även agera för den du vill vara när du är sann med dig. Vi synar vår bullshit, övar upp vår intuition och väcker tilliten till vårt högre syfte. Även om jag har en akademisk grund inom psykologi och har undervisat i ämnet på universitet i tio år samt forskat inom kreativitet, väljer jag att inte stapla mina föreläsningar och workshop utifrån teori. Visst, kunskapen finns där som en trygg verktygslåda att plocka ur vid behov, men jag har med erfarenhet upptäckt att allt blir mer levande och därmed mer givande för deltagare när språket är rakt och tillfället verkligen är HÄR och NU och JUST FÖR DIG.

Min ambition är alltid att skapa lugn för att du ska kunna hitta till kontakt i dig själv, liksom att inspirera till energigivande personliga aha’n och ny kraft framåt. Jag tänker att det är den bästa investeringen vi kan göra, den att lära känna oss själva bättre. När jag mår bra, och inte minst har koll på vad som får mig att må bra och hur jag gör just det, ja då går det också bra. Jag är från Karlskrona, där jag bor, och är samtidigt högst flyttbar. Åker gärna iväg för uppdrag och arbetar en hel del på distans då jag hjälper människor via videosamtal. Energier har ingen plats … och det gläder mig mycket att ha knäckt koden hur jag kan skapa närhet, engagemang och så kallad
ståpäls även genom skärmen.

Vad är aktuellt hos dig just nu?

Aktuellt hos mig just nu är att jag arbetar med chefscoaching och personalstöd i olika bolag samt one-one coaching för privatpersoner i vitt skilda frågor från elitidrottsmål och tuffa förändrande livsbeslut till relationsproblem och fobiträning. Jämsides med det håller jag på att levla upp (för att citera mina tonåringar) mitt skrivande och har för närvarande två projekt på gång; en handbok om
att hålla möten och en roman.

Läs också: Entreprenörens dröm: Retreat med tema Workation 26-30 juni

Vad är ditt bästa hälsotips under våren?

Mina ”Bästa hälsotips”, här är de tre som spontant och glatt hoppar fram:

Nyhetsdetoxa

Skapar lugn, glädje och ökar dina chanser att se allt det fantastiska du har. Notera att du just nu i denna stund är trygg. (Hur många rubriker, löpsedlar och artiklar ger din kropp en skön känsla?) Hjälp dig själv att sätta sökarlampan på det som i verkligheten är bra!

TV-detoxa

Själv slängde jag ut tv´n för drygt fyra år sedan. Har inte saknat den en sekund. Vinsten är inte minst en massa ny tid till mitt förfogande! Kan det vara så att en av de vanligaste ursäkterna vi har, för att slippa ta tag i vår hälsa eller våra drömmar, är att vi ”inte har tid”?

Umgängesdetoxa

Våga inventera ditt umgänge. Vilka umgås du med av ren vana eller inbillade måsten? Vad skulle hända om du i större utsträckning valde att hänga med dem som ger dig energi, som tillåter dig att vara du och som utmanar dig till att bli en ännu bättre version av dig själv?

I vilka forum brukar du annars dela med dig av din kunskap?

Vill du få inspiration via mina kanaler på sociala medier så kika på @kollmalin eller följ hashtaggen #ordsomvillut. Ser fram emot att träffa dig på retreatet!
Malin Wendel

Köp din biljett till Ekoappens retreat workation och läs mer här

Delbetalning med Klarna är möjlig!
Din investering i dig själv är 6 990 kr och i priset ingår:

♥ Fyra middagar
♥ Fem luncher
♥ Fyra frukostar
♥ Fyra övernattningar i delat rum
♥ Alla föreläsningar och workshops
♥ Tillgång till kaffe, the, frukt och Framgångsgårdens Smoothiebar
♥ Goodiebag.

Vill du få 2000 kr i rabatt?

Gå med i Ekoappens kostnadsfria medlemsklubb, så hittar du en rabattkod där.

Missade du en retreat? 

Se alla våra kommande retreats här.

Av Johanna Stala von Schewen

Ekoappen retreatIntervjuretreat