Berätta lite om dig själv och vad du gör

Jag är Sara, mamma och bonusmamma till fyra barn 18,17,16 och 10 år gamla, blivande fru till min blivande man Stefan. Vi bor i ett litet samhälle utanför Strängnäs som heter Härad med vår hund King som brukar vara med och sprida kärlek på retreaten. Förutom att vara yogainstruktör ger jag även massage och skapar med siffror.

Du kommer att vara med och hålla Ekoappens retreat med tema självkärlek.Vad är självkärlek för dig?

Att hela tiden ge mig själv det bästa genom att identifiera mina behov och vad som gör mig glad. Att inte lägga ansvaret för min lycka på någon annan än mig själv. 

Läs också: Ekoappen retreat – självkärlek

Hur skulle du vilja beskriva den yoga du lär ut?

Min yoga är kravlös och inkännande. Man ges möjlighet att gå in i sig själv och sin kropp. Checka in och landa i kärlek. Det jag säger och den musik jag spelar hjälper till att stänga ute allt annat än det du behöver just nu. Vi jobbar med andetaget både stilla och i rörelse och med gravitationen som hjälp. Yoga healer of heart space kom till av att det är så mycket som händer i mina klasser som är mer än kroppsligt. 

Hur får man in självkärleken i yogan?

Genom att ge sig själv det man behöver. Lära känna sin kropp. Spela musik som förstärker kärleksbudskapet. Andas och tillåta sig känna. Landa. 

Läs också: Daniella Schütt: “Njut, känn, utforska och lär känna din kropp”

Hur kan man öva på att bli mer kärleksfull mot sig själv?

Åh jag älskar den här frågan! Jag var en sökare i så många år. Beroende av andras kärlek. Jag började lyssna på romantisk musik, se romantiska filmer och identifierade hur jag ville bli älskad och hur jag ville älska någon. Slutade fundera på vad jag inte ville ha och bara på vad jag ville ha. Undersökte vad kärlek är för mig. Vad som gör mig glad och lycklig. Vågade möta känslorna av sorg och otillräcklighet, förlåta och landa i kärlek.

Hur kan man sprida självkärlek till andra och bidra till en mer positiv och harmonisk värld?

Genom att ta hand om sig själv och stå i sitt ljus. Vara kärlek. 

Här kan du läsa mer om Sara och företaget LifeCare där hon arbetar.

Av Johanna Stala von Schewen

Köp din biljett till Ekoappens retreat – självkärlek 6-8 oktober och läs mer här

Delbetalning med Klarna är möjlig!
Din investering i dig själv är 4 990 kr och i priset ingår:

♥ Två middagar
♥ Tre luncher
♥ Två frukostar
♥ Två övernattningar i delat rum
♥ Alla föreläsningar och workshops
♥ Tillgång till kaffe, the och frukt
♥ Välfylld goodiebag 

Vill du få 1000 kr i rabatt?

Gå med i Ekoappens kostnadsfria medlemsklubb, så hittar du en rabattkod där.

Missade du en retreat? 

Se alla våra kommande retreats här.

Ekoappen retreatIntervjukärlekretreatyoga