Vilka är ni och vad har ni för bakgrund?

Vi heter Annki och Klas Landahl och har hängivet praktiserat och spridit yoga, ayurveda, hälsa och hållbar livsstil i över 20 år. Vi håller i yogalärarutbildningar, längre fördjupningsprogram, yogaretreats och vitaliserande onlinekurser. Vi är även musiker och älskar att leda mantrasång.

Kan ni berätta lite om er onlinekurs Sommarvital?

Det här är en av våra absoluta favoritkurser att hålla! Vi startade den för att vi själva kände ett behov av att göra en personlig hälsoboost inför sommaren. Sommarvital är ett helhetsprogram som syftar till att rena och detoxa kroppen, skapa lätthet i kropp/sinne, höja sin energi och stärka sitt immunförsvar. Det är 15 dagar av yoga, andning, meditation, renande kost och smart livsstil.

Läs också: 8 fördelar med föreläsningar online

Programmet har 13 år på nacken och har gjorts av över 1.000 oerhört nöjda deltagare. 

Vad är det som gör den här kursen unik? 

Helheten! Det är en unik kombination av väl valda tekniker som ger tydliga resultat på kort tid! Att man får daglig guidning och inspiration från oss lärare och att vi svarar på personliga frågor. Yogan är till levande musik och kan göras av alla – att vi gör det i grupp gör att det blir så mycket roligare och lättare. Vår unika kunskap och långa erfarenhet av yogiska och ayurvediska tekniker och vårt pedagosiska sätt att guida människor till vitalitet och hälsa. Programmet har 13 år på nacken och har gjorts av över 1.000 oerhört nöjda deltagare. 

Efter den här kursen har du en skattkista med tekniker för ditt välmående.

Vad kan man förvänta sig att lära sig på kursen?

Massor om holistisk hälsa och hållbar livsstil – det är faktiskt som en komprimerad utbildning som du har glädje av hela livet! Efter den här kursen har du en skattkista med tekniker för ditt välmående. Du får lära dig enkla och effektiva yoga- och andningsövningar och varför de funkar. Du får lära dig enkla och effektiva yoga- och andningsövningar och varför de funkar. Du får inspirerande recept på fantastisk näringstät och god mat. Du får lära dig enkla och effektiva ayurvediska rutiner för bra matsmältning, för att sova gott, vakna pigg och ha hög och jämn energi under dagen. Och mycket mer!     

Läs också: Entreprenörens dröm: Retreat med tema Workation 26-30 juni

Vem vänder sig er kurs till?

Alla som vill bjuda in massa energi, lyskraft, vitalitet och hälsa i sitt liv. Som vill lyckas med att etablera smarta och hållbara rutiner. Som vill börja eller fördjupa sig i yoga. Människor som vill läka, som har varit utmattade ett tag eller har specifika utmaningar med sin fysiska/psykiska hälsa. Programmet kan göras utifrån egen förmåga och kapacitet – man behöver inte vara van vid yoga. Det är både för nybörjare, detoxproffs, yogalärare och alla däremellan. Och – hela familjen kan vara med!

Hur länge varar kursen?

Kursen startar 23 maj och varar i 15 dagar men alla som är medlemmar i Ekoappen får utöver det även tillgång till kursportalen, allt material och alla yogapass ända till 31 augusti. För många är denna kurs ett avstamp in i en ny och mer hållbar livsstil – och med det ett härligare liv!

Vad kan man förvänta sig för effekter av kursen om man följer den?

Såklart beror det på vad man kommer ifrån för hälsa och livsstil men de allra flesta upplever några, flera eller alla av dessa effekter:

• Bättre sömn • Mer och jämnare energi • Lugn och glad mage • Mindre smärta och värk • Mer ork • Klarare sinne • Bättre fokus • Färre förkylningar • Lindrigare vårallergier • Inre lugn • Mindre sötsug • Med mera, med mera….

Vill du gå kursen?

Som medlem i Ekoappen har vi skapat ett fint erbjudande till dig som innebär att du får ta del av kursen hela sommaren och betalar 1.490 kr istället för 1.990 kr.

Gå med i Ekoappens kostnadsfria medlemsklubb, så hittar du erbjudandet där.

Mer information om kursen hittar du här.

Av Johanna Stala von Schewen

Bättre Hälsakursyoga