Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du?

Jag är son, bror, make till Alex och husse till Rex och Felix. Jag vill leva mitt liv på mitt sätt, förankrat i övertygelse om att samhället jag lever i bara är så bra som den ansträngning jag lägger ner på det. Om jag vill ha ett bättre samhälle måste jag vara en bättre deltagare. Med hänsyn till detta har jag en livstil och värdegrund som gör att jag strävar efter att uppnå min övertygelse.

Vad är aktuellt hos dig just nu?

Jag håller på med att utveckla ett nytt koncept som kallas för Tony Irving -The Experience.

Läs också: Ekoappen retreat med Sweden Eco & Tony Irving: 9-11 juni

Du kommer till Ekoappen Retreat den 9-11 juni. Vad handlar din föreläsning och workshop om?

Föreläsningen handlar om ett bättre jag. Från barndomen är vi programmerade till att vara bättre på mängder av saker. Vi påverkas av föräldrar, skolan och så småningom är det arbetsgivare som beslutar vad som är viktigt att vi ska vara bra på. Vi strävar efter att uppnå mål satta av andra. När kan vi börja sätta egna mål , värdegrunder och ifrågasätta dessa övertygelser som vi blivit påtvingade? När kan jag acceptera att det är bra att vara jag och våga stå för den jag är utan att behöva anpassa mig till andras önskan om hur jag bör vara?

Min workshop kommer att handla om att hitta friheten i musiken och i stunden. Att koppla min hjärna, kropp och själ i rörelsen. 

Läs också: Tony Irving: Därför bytte jag ut botox mot ekologiskt

Vad är det som gör dans till ett så bra redskap inom hälsa?

Dans tillåter mig att fokusera för att må bra både fysiskt, psykiskt och i själen. Den skapar glädje och tillåter mig att bearbeta mina energier.

Vad är ditt bästa hälsotips under våren?

Gå ut i naturen oavsett väder och upplev det som du ser, hör, känner, smakar och luktar.

Köp din biljett och läs mer här
Huvudsponsor: Sweden Eco

Delbetalning med Klarna är möjlig!
Din investering i dig själv är 5 990 kr och i priset ingår:

♥ Två middagar
♥ Tre luncher
♥ Två frukostar
♥ Två övernattningar i delat rum
♥ Alla föreläsningar och workshops
♥ Tillgång till kaffe, the och frukt
♥ Välfylld goodiebag

Vill du få 2000 kr i rabatt?

Gå med i Ekoappens kostnadsfria medlemsklubb, så hittar du en rabattkod där.

Missade du en retreat? 

Se alla våra kommande retreats här.

Av Johanna Stala von Schewen

Ekoappen retreatretreatTony Irving